granny hair grannyhair haar grijs verven haarproducten voor grijs haar

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

#grannyhair

Het maakte zijn opwachting voor het eerst in 2015, en nu zien we de trend overal: granny hair! Jonge mensen die hun haar grijs verven zodat het eruit ziet alsof ze al 80 zijn, we moeten eerlijk toegeven: het heeft iets.

Het maakte zijn opwachting voor het eerst in 2015, en nu zien we de trend overal: granny hair!
Helaas heeft granny hair ook wel een aantal gevoelige nadelen.

Helaas heeft granny hair ook wel een aantal gevoelige nadelen. Ten eerst moet je haar er eerst stevig voor ontkleurd worden, en tenzij je supersterk haar hebt is dit nu niet bepaald bevorderend voor je lokken. Ten tweede houdt de grijze verf niet zo goed. Je moet je haar dus wassen, verzorgen en bijkleuren met haarproducten voor grijs haar. Ten derde begin je ook hier na een 6 à 8 weken uitgroei te zien, en dan is het verschil met je natuurlijke haarkleur plots wel erg groot.

 

De granny look kost dus wel wat (voor donker haar: 2 ontkleuringen, 1 verfsessie en speciale producten) en laat je haar in een abominabele staat achter. Maar toch ziet het er ongelooflijk cool uit. Zolang ze het niet ook nog eens in een permanent beginnen te krullen zijn wij dus on board.

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

2

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK