avondeten groenten croque monsieur soep

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Avondeten voor een paar euro’s

Wanneer je krap bij kas zit aan het eind van de maand, moet je natuurlijk nog steeds iets op tafel zetten ‘s avonds. Je hebt misschien wel zin om een heerlijk viergangenmenu op tafel te toveren, maar het geld groeit je helaas niet op de rug. Dus ga je creatief aan de slag met goedkope ingrediënten! Wij geven je alvast een aantal ideetjes.

Rijst & groenten

Rijst, groenten en wat sojasaus kunnen een lekkere en gezonde maaltijd vormen, al zal je er misschien niet direct een Michelinster mee verdienen. Rijst koken, groenten erbij, wat sojasaus, en eventueel nog wat eitjes klaarmaken… lekker!

Rijst, groenten en wat sojasaus kunnen een lekkere en gezonde maaltijd vormen, al zal je er misschien niet direct een Michelinster mee verdienen.
Pasta is extreem goedkoop, tomaten in blik ook.

Vegetarische spaghetti

Pasta is extreem goedkoop, tomaten in blik ook. Kies nog één extra, verse groente uit en voeg die bij aan de pasta. Eventueel nog wat pesto, basilicum of andere kruiden erbij en wat kaas… klaar! Eenvoudig en heerlijk.

Croque monsieur

Een paar boterhammen, wat kaas en hesp, eventueel een eitje en een croque monsieur machine. Meer heb je niet nodig om iets lekkers te eten dat tegelijkertijd je maag vult. Er zijn ook talrijke varianten van de croque monsieur  te vinden op het web, check zeker al die heerlijke receptjes!

Een paar boterhammen, wat kaas en hesp, eventueel een eitje en een croque monsieur machine.
Een omelet kan je helemaal aanpassen naar smaak.

Omeletje

Een omelet kan je helemaal aanpassen naar smaak. Voeg je er graag wat kaas aan toe? Tomaten? Of eet je je omelet graag met champignons? Laat je helemaal gaan! Eiwitten vullen je maag en houden het hongergevoel een tijdje weg.

Soep met brood

Een groentesoep klinkt misschien niet bijzonder opwindend, maar ook hier voeg je de ingrediënten toe al naargelang smaak. Hou je van groenten als wortelen, linzen en erwten? Voeg je graag een aardappel aan je soep toe? Of spekjes? Soep is het perfecte avondeten, want het is gezond en iedereen het kan aanpassen aan zijn eigen smaak.

Een groentesoep klinkt misschien niet bijzonder opwindend, maar ook hier voeg je de ingrediënten toe al naargelang smaak.

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

1

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK