Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Glamping: luxueus kamperen

Hou je van het gevoel van vrijheid en natuur op vakantie, maar ben je toch ook nogal gesteld op het comfort en de luxe die je thuis gewend bent? Dan is glamping misschien wat voor jou: glamourous camping, of nog, luxueuze kamperen. De kinderen kunnen zich uitleven als aapjes in het bos terwijl je partner en jij niet moeten inboeten op luxe; iedereen tevreden!

Vijfsterrencamping

Een vijfsterrencamping is ideaal voor wie luxe wil combineren met het gevoel van kamperen in de natuur. De kids missen de vakantiepret op de camping niet en jij hebt toch alle comfort en voorzieningen binnen handbereik. Er zijn vijfsterrencampings met chique zwembaden, de leukste waterparken, de betere restaurants en stijlvolle logementen!

Een vijfsterrencamping is ideaal voor wie luxe wil combineren met het gevoel van kamperen in de natuur.
Foto: Hulapolish

Boomhut

Geef toe, welk kind logeert er nu niet graag in een boomhut zoals Tarzan?! Ben jij een boys mom van zoontjes die graag kattenkwaad uithalen en maar wat graag denkbeeldig aan de lianen zouden slingeren? Dan is een weekendje naar… een boomhut een voltreffer! Bovendien brengt het jou back to nature waardoor jij met nieuwe energie naar huis terugkeert.

Dan is een weekendje naar… een boomhut een voltreffer!
Foto: Wooninspiratie Nu

Stacaravan

Tot de meest luxueuze vormen van glamping behoort logeren in een stacaravan. Je hebt ze in alle soorten en maten, van comfortabel tot super-de-luxe voor ware campingprinsen en -prinsessen. Veel reisorganisaties bieden compleet ingerichte en luxueuze stacaravans aan.

Tot de meest luxueuze vormen van glamping behoort logeren in een stacaravan.
Foto: Instagram

Safaritent

Een echte Afrikaanse safaritent is superspannend voor de kinderen om in te logeren. Ze zien er lekker stoer uit! Doordat ze gemaakt zijn van canvas en een houten vloer hebben, lijkt het alsof je in een tent op de Afrikaanse savanne zit. De luxueuze versie dan toch, want safaritenten hebben een eigen keuken, eethoek en comfortabele bedden.

Een echte Afrikaanse safaritent is superspannend voor de kinderen om in te logeren.
Foto: Pinterest

Lodgetent

De lodgetent is één van de meest luxueuze glamping accomodaties. De tent heeft wat weg van een houten Afrikaanse lodge, maar het interieur is veel luxueuzer dan bij een safaritent. Je kan een lodgetent met sanitair huren, een royal of grand lodgetent. Hoewel je lodgetenten vindt in heel Europa, gaan de meeste gezinnen op vakantie naar een lodgetent in Frankrijk of Italië.

De lodgetent is één van de meest luxueuze glamping accomodaties.
Foto: Glamping Hub
Hebben wij je warm gemaakt voor een luxueuze vakantie in de natuur? De meeste reisorganisaties bieden tegenwoordig glamping kampeermogelijkheden aan. Leg je oor eens te luister en kies jouw favoriete camping spot uit in Nederland, Frankrijk, Spanje of Italië.

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK