Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Zo geniet jij langer van het buitenleven

Heb jij ook heimwee naar die zwoele zomeravonden waarop jij tot ’s avonds laat van jouw terras kan genieten in het bijzijn van familie en vrienden? Doet het jou ook pijn wanneer je ’s avonds al zo vroeg de gordijnen moet sluiten omdat het nu eenmaal al donker is buiten? Psst, heb jij ooit al eens van een terrasoverkapping gehoord? Zo kan jij langer van het buitenleven genieten. Een gezellige terrasverwarmer of infraroodstraler erbij en je waant je zo terug op je zomerterras!

 

Uit de wind gezet

Wie tijdens koudere herfst- en zelfs wintermaanden nog graag van de verse buitenlucht geniet en toch graag gezellig warm zit, doet er niet beter aan dan een terrasoverkapping te laten plaatsen aan zijn of haar woonst. Er bestaan innoverende terrasoverkappingen met een lamellendak dat langs beide zijden afgesloten kan worden met behulp van windvaste schermen. Zo kan jij van het uitzicht in je tuin genieten zonder te moeten vrezen dat de wind jouw gezellig onderonsje de das omdoet!

 
Wie tijdens koudere herfst- en zelfs wintermaanden nog graag van de verse buitenlucht geniet en toch graag gezellig warm zit, doet er niet beter aan dan een terrasoverkapping te laten plaatsen aan zijn of haar woonst.
Foto: Mevac

Vallende sterren tellen

Voel je er wel iets voor om in het najaar nog van het buitenleven te genieten maar vrees je tegelijkertijd dat zo’n terrasoverkapping veel natuurlijke lichtinval zal wegnemen in je woning en wil je daarenboven toch liever nog naar de sterrenhemel kunnen kijken vanop jouw terras? Ook dan zijn er mogelijkheden: er bestaan namelijk terrasoverkappingen waarvan het dak volledig opengeschoven kan worden wanneer het weer dat toelaat. Zo mis jij geen enkele vallende ster!

 
Voel je er wel iets voor om in het najaar nog van het buitenleven te genieten maar vrees je tegelijkertijd dat zo’n terrasoverkapping veel natuurlijke lichtinval zal wegnemen in je woning.

Let it rain!

Hou jij ook van het gezellige getokkel van regen of hagel tegen de glasramen wanneer je lekker warm binnen zit in je woon- of slaapkamer? Dit knusse gevoel kan je perfect doortrekken naar buiten! Sommige terrasoverkappingen kan je volledig afsluiten waardoor jij een gezellig warme cocon creëert waarin je veilig afgeschermd bent bij barre weersomstandigheden. Bij de meeste terrasoverkappingen is trouwens automatisch een waterafvoersysteem geïntegreerd.

 
Hou jij ook van het gezellige getokkel van regen of hagel tegen de glasramen wanneer je lekker warm binnen zit in je woon- of slaapkamer?

Heerlijk warm

Ben jij een koukleum en ben je er toch nog niet helemaal van overtuigd dat een terrasoverkapping jouw ding is? Om deze en andere redenen werden terraswarmers en -kachels uitgevonden, my darling! Voel de heerlijke warmte van infraroodstralers op je schouders en beleef een diep ontspanningsmoment bij je thuis. Zo wordt jouw overdekt terras nog een heuse wellness-oase waar jij helemaal tot rust komt na een lange, uitputtende dag op het werk!

 
Ben jij een koukleum en ben je er toch nog niet helemaal van overtuigd dat een terrasoverkapping jouw ding is?

Wil jij ook het zomergevoel verlengen?

Hebben wij jou warm gemaakt om een terrasoverkapping te laten plaatsen, al dan niet volledig afgesloten of met terrasverwarming? Leg je oor dan eens te luister bij Mevac: zij hebben doorheen de jaren een ruime expertise opgebouwd in de plaatsing van terrasoverkappingen en zorgen er maar wat graag voor dat jij nog langer van het buitenleven kan genieten!

Tweez® je mening (0 reacties)

Tweezt by

Aarschotsesteenweg 200B
2230 Herselt
T.  016 56 88 00      

WEBSITECONTACT

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK