Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Trouwen met een twist: gekleurde jurken

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven, en daar hoort natuurlijk ook aangepaste kledij bij. Traditioneel wordt er in het wit getrouwd, maar steeds vaker wordt daar van afgeweken! Wij zochten de mooiste niet-witte trouwjurken uit!

 
Wij zochten de mooiste niet-witte trouwjurken uit!

Black swan

De eerste jurk is al meteen helemaal het tegenovergestelde van de traditionele witte jurk. Qua ontwerp is deze vergelijkbaar, maar qua kleur zijn het echt tegenpolen. We hebben het namelijk over de zwarte trouwjurk. Het is een beetje wennen, maar wij zijn fan!

 
We hebben het namelijk over de zwarte trouwjurk.
Foto: Pinterest

Kleur van de liefde

Niets romantischer dan je liefde bezegelen terwij je gekleed bent in de kleur van de liefde. Dit koppel is daar zeker in geslaagd!

 
Niets romantischer dan je liefde bezegelen terwij je gekleed bent in de kleur van de liefde.
Foto: Pinterest

Boho bruidje

Deze bruid koos voor een oorspronkelijk witte jurk, maar liet deze customizen met een peachy dip dye. Perfect voor als je een bohémien geïnspireerd trouwfeest geeft!

 
Deze bruid koos voor een oorspronkelijk witte jurk, maar liet deze customizen met een peachy dip dye.
Foto: Pinterest

Rainbow dress

Als je geen kleur kunt kiezen, kan je natuurlijk ook voor ze allemaal gaan! Dat moet deze bruid gedacht hebben, terwijl ze haar regenboogjurk kocht. Wij vinden het alvast geslaagd!

 
Dat moet deze bruid gedacht hebben, terwijl ze haar regenboogjurk kocht.
Foto: Pinterest

Glamour girl

Op je trouwfeest moet je stralen, en dat heeft deze bruid heel letterlijk genomen! Ze koos voor een jurk, volledig bezet met pailetten. Shine away!

 
Ze koos voor een jurk, volledig bezet met pailetten.
Foto: Pinterest

Bloemenmeisje

Als je geen bloemenmeisje hebt kunnen strikken, dan ben je het toch gewoon zelf! Met deze jurk is dat geen probleem meer ;-).

 
Als je geen bloemenmeisje hebt kunnen strikken, dan ben je het toch gewoon zelf!
Foto: Pinterest

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK