Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Maak zelf je eigen freakshake

Iedereen kent ze ondertussen wel, de meer-dan-duizend-calorieënshake, oftewel, de freakshake. Eigenlijk is het ‘gewoon’ een milkshake, maar dan met extra’s. En die extra’s, dat mag heel letterlijk genomen worden. Donuts, saus, snoepjes, koekjes, niets is er te veel aan! Benieuwd hoe jij zelf zo’n freakshake maakt? Kijk maar mee!

Bepaal je smaak

Chocolade? Of liever aardbei? Of toch karamel misschien? Kies wat jij lekker vindt en stem alle ingrediënten hierop af! Ga je bijvoorbeeld voor aardbei, zorg dan voor roze versiering.

Kies wat jij lekker vindt en stem alle ingrediënten hierop af!
Begin bij het begin. Maak een lekkere milkshake (melk + ijs) en schenk het in een mooi glas!

Milkshake madness

Begin bij het begin. Maak een lekkere milkshake (melk + ijs) en schenk het in een mooi glas! Je kan bijvoorbeeld een lege confituurpot gebruiken, maar zorg wel dat hij groot genoeg is natuurlijk ;-).

Candy shop

Eens je milkshake klaar is en in het glas zit, kan je de randjes versieren. Dip de rand eerst in een saus naar keuze, bijvoorbeeld aardbei of chocolade, en daarna kan je er sprinkles of hagelslag op plakken!

Eens je milkshake klaar is en in het glas zit, kan je de randjes versieren.
Spuit slagroom bovenop de shake, waarna je er nog wat extra snoepjes bovenop legt.

Whip it

Eens de rand van het glas versierd is, kan je met de shake zelf aan de slag! Spuit slagroom bovenop de shake, waarna je er nog wat extra snoepjes bovenop legt.

Rietjes

Iets wat zeker niet op je freakshake mag ontbreken, en wat de shake eigenlijk hélemaal compleet maakt, is een rietje! Kies voor meerdere gekleurde exemplaren, om hem extra vrolijk te maken!

Kies voor meerdere gekleurde exemplaren, om hem extra vrolijk te maken!
Het laatste ingrediënt dat we gebruiken om onze shake te vervolledigen, is een donut!

Donut worry

Het laatste ingrediënt dat we gebruiken om onze shake te vervolledigen, is een donut! Kies voor mini donuts die je door een rietje, bovenop de slagroom kan spuiten. Buiten het feit dat het er supercute uitziet, is het de perfecte finishing touch van jouw zelfgemaakte shake!

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK