Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Welk fitnesstoestel past bij jou?

Wist je dat je een fitnesstoestel ook kan linken aan je persoonlijkheid? Zo’n toestel zegt dus veel meer over jou dan je zou denken. Het dient echt niet alleen om je summer booty op punt te stellen. Welk fitnesstoestel past nu het best bij jou? Lees snel dit artikel en laat ons weten of het klopt!

Run, Forrest, run!

In de fitness (of thuis) kies jij resoluut voor de loopband. Je kan er echt van genieten om eventjes alle stress van je af te lopen. Je bent dan ook iemand die niet graag voor verrassingen komt te staan. Je neemt graag de touwtjes in je eigen handen en vertoont kleine tekenen van OCD. Communicatie staat centraal in jouw leven. Je gaat een goed gesprek niet uit de weg en gaat niet slapen wanneer er een onenigheid is tussen jouw geliefden. Hoewel je het leven voorzichtig benadert, ga je af en toe volledig los… op de loopband natuurlijk! ;-)

In de fitness (of thuis) kies jij resoluut voor de loopband. Je kan er echt van genieten om eventjes alle stress van je af te lopen.
Foto: Gervi
In de zomer ga je altijd met de fiets naar het werk, in de winter ruil je je stalen ros liever in voor een model dat je binnen kan plaatsen.

I want to ride my bicycle

In de zomer ga je altijd met de fiets naar het werk, in de winter ruil je je stalen ros liever in voor een model dat je binnen kan plaatsen. Je houdt dan ook van warmte en gezelligheid, bent vriendelijk, en vooral een rustig persoon. Vrienden en familie zijn erg belangrijk in jouw leven. Een nadeel? Vaak probeer je voor iedereen goed te doen, maar dat is natuurlijk niet altijd mogelijk. Toch ben jij steeds dat luisterende oor waarvan je vrienden graag gebruik maken op moeilijke momenten. Cijfer jezelf niet weg, kruip regelmatig op je indoor cycle, en geniet van het leven!

Cross Trainer

Kies jij resoluut voor de cross trainer? Dan ben jij iemand die nooit the easy way out kiest. Een uitdaging ga jij dan ook nooit uit de weg. Jouw routine? Gaan, gaan, en gaan. Je zoekt bij elke work-out je eigen grenzen op, je weet wat je wil, en je bent echt bereid om daar heel erg hard voor te werken. Let wel op dat je niet té ver gaat en jezelf voorbijloopt. Maar hey, goed bezig! ;-)

Kies jij resoluut voor de cross trainer? Dan ben jij iemand die nooit the easy way out kiest. Een uitdaging ga jij dan ook nooit uit de weg.
Foto: Gervi
Op het werk ben je zeer beheerst en rustig, maar in je vrije tijd kan je ook heel enthousiast en uitbundig reageren.

Row row row your boat

Stap jij regelrecht naar de roeimachine? Check. Jij past je aan aan zowat elke situatie. Op het werk ben je zeer beheerst en rustig, maar in je vrije tijd kan je ook heel enthousiast en uitbundig reageren. Wat erg handig is, is dat je beide karaktereigenschappen perfect onder controle hebt. Je leeft je eigen leven, maar weet jezelf ook te gedragen naar wat de mensen rondom je verwachten. Je vrienden en familie spenderen dan ook graag hun vrije momenten met jou.

Homegym

Lady, you’ve got style. Iemand die het liefst traint op de homegym, is trendy, pittig, en staat vooral erg sterk in zijn schoenen. Hebben er mensen klachten over jou? Het kan je eerlijk gezegd niets schelen. Jij bent wie je bent, weet wat je wil, en gaat dan ook voor de volle 100% voor je eigen doel. Net hierdoor val jij op. Jij bent de persoon waarvoor alle hoofden omdraaien als je de kamer binnenkomt. Blijf zo verder doen, jij komt er wel!

Iemand die het liefst traint op de homegym, is trendy, pittig, en staat vooral erg sterk in zijn schoenen.
Foto: Gervi
Geen toestellen nodig, gewoon een yoga-mat is meer dan voldoende voor jou. Je hecht dan ook zeer veel belang aan je gezondheid.

Bare necessities

Geen toestellen nodig, gewoon een yoga-mat is meer dan voldoende voor jou. Je hecht dan ook zeer veel belang aan je gezondheid. Dat merk je trouwens niet alleen aan je sportpatroon, maar ook aan je levensstijl. Voor jou geldt een gezonde geest in een gezond lichaam. Extra voordeel aan jouw persoonlijkheid? Je neemt genoeg tijd voor jezelf. Je bent erg graag bij je vrienden, maar neemt regelmatig een beetje afstand om tot rust te komen. En hey, om in al die yoga-posities te stretchen, verleg je regelmatig je grenzen. Keep up the good work!

Nu je weet wat een fitnesstoestel zegt over je persoonlijkheid kan je jouw work-out er misschien op afstemmen. Misschien wordt het zelfs tijd om er eentje aan te schaffen. Daarvoor moet je naar Gervi, want zij hebben vast het perfecte toestel voor jou in hun assortiment. Vergeet niet: the pain you feel today, will be the strength you feel tomorrow!

Tweez® je mening (0 reacties)

Tweezt by

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

2

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK