Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Vragen om te stellen tijdens een first date

Ben je laatst op date geweest en verliep het gesprek niet altijd even soepel? Was je gewoon erg zenuwachtig of was er misschien (nog) geen klik tussen jullie? Na het lezen van dit artikel zal je de volgende keer weten wat je moet doen om het gesprek aan de gang te houden. Een eerste date brengt altijd wat stress met zich mee en lijkt al snel op een kruisverhoor. We helpen je graag op weg met enkele vragen die het altijd goed doen om iemand te leren kennen. Happy dating!

Wat is de leukste vakantie die je al gedaan hebt?

Hou je van avontuur? Wil je dit zeker doorzetten in je toekomstige relatie? Deze vraag kan de uitkomst bieden. Door te vragen naar de leukste vakantie van je date kan je te weten komen of ze spontaan zijn en houden van uitdagingen. Als hun favoriete type vakantie gewoon op het strand liggen is met een cocktail in de hand en jij houdt van skydiven, zijn jullie waarschijnlijk geen perfect match.

Door te vragen naar de leukste vakantie van je date kan je te weten komen of ze spontaan zijn en houden van uitdagingen.
Door leuke, speelse vragen te stellen ga je een beter idee krijgen van hun humor.

Als je een superheld kon zijn, wie zou je dan zijn en waarom?

Zouden ze willen vliegen? Onzichtbaar willen zijn? Gedachten kunnen lezen? Door leuke, speelse vragen te stellen ga je een beter idee krijgen van hun humor. Bovendien leer je elkaar echt beter kennen door te vragen naar superheldenkrachten. Iemand die graag onzichtbaar wil zijn, houdt misschien van het mysterieuze of is gewoon wat introverter dan iemand anders.

Wat zou je redden als je huis in brand stond?

Deze vraag geeft je een duidelijk antwoord op wat ze zeker niet willen verliezen. Wat ze uitkiezen, zou je wel eens erg kunnen verrassen. Wat zou je zelf willen redden?

Wat ze uitkiezen, zou je wel eens erg kunnen verrassen.
Door deze vraag te stellen, krijg je misschien nog wat interessante verhalen te horen uit de jeugd van je date.

Waar ben je opgegroeid?

Door deze vraag te stellen, krijg je misschien nog wat interessante verhalen te horen uit de jeugd van je date. Wie weet waren het wel kleine troublemakers!

Welke films heb je recent gezien?

Hebben jullie dezelfde films gezien? Dan kan je samen wat meningen uitwisselen. Heeft hij/zij een totaal andere filmsmaak? Dan leer je misschien wel een leuke blockbuster kennen die je nog nooit bekeken had, maar toch de moeite waard is. What’s your favourite scary movie?

Heeft hij/zij een totaal andere filmsmaak?
Als er bepaalde verslavingen zijn waar je best op voorhand van afweet, dan is dit hét moment om ze te achterhalen.

Wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?

Als er bepaalde verslavingen zijn waar je best op voorhand van afweet, dan is dit hét moment om ze te achterhalen. Besluit je date zijn postzegelverzameling of haar volledige collectie schoenen mee te nemen, dan is het nu nog niet te laat om je date de sloep uit te gooien.

Als je terug in de tijd zou kunnen gaan, naar waar zou je dan gaan?

Deze vraag heeft weinig uitleg nodig. Stel je voor welke leuke gesprekken hieruit kunnen ontstaan! To understand the future, we have to go back in time.

Deze vraag heeft weinig uitleg nodig. Stel je voor welke leuke gesprekken hieruit kunnen ontstaan!
Psstt: Vergeet als het meegevallen is zeker niet te vragen naar een volgende date! Nog leuke plannen dit weekend? *Wink*

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK