Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Famous facelifts: love it or hate it

Vollere lippen, hogere wenkbrauwen, grotere borsten: de mogelijkheden voor plastische chirurgie zijn eindeloos. Als het niet zo veel geld kostte zou iedereen zich volledig kunnen laten omtoveren tot een volledig ander persoon. Maar wat gebeurt er als die financiële limieten wegvallen? Sommige celebrities met geld gaan zo ver in de verbouwingen dat ze bijna onherkenbaar zijn. Freaks of fashion: wat vind jij?

Donatella Versace

Donatella Versace, chief ontwerpster van Versace, houdt niet van balans in haar design. Haar opmerkelijke gezicht is daar duidelijk een uiting van. Of zou het toch eerder om een ongelukje gaan?

Haar opmerkelijke gezicht is daar duidelijk een uiting van.
Bron: celebplasticsurgeryonline.com

Michael Jackson

Ook Michael Jackson liet zich schijnbaar al eens gaan wanneer hij door de neuzencatalogus bladerde. (En door alle andere catalogi in stock). De witte huid was echter (toch grotendeels) het resultaat van een aangeboren huidaandoening: vitiligo.

Ook Michael Jackson liet zich schijnbaar al eens gaan wanneer hij door de neuzencatalogus bladerde.
Bron: Pinterest

Duchess of Alba

Cayetana Fitz-James Stuart, de 18de Hertogin van Alva, stond in het Guinnes Book of Records genoteerd als de vrouw met de meeste adellijke titels ter wereld. De dame met de meeste cosmetische chirurgische ingrepen is ze nooit geworden, maar veel zal het niet gescheeld hebben.

De dame met de meeste cosmetische chirurgische ingrepen is ze nooit geworden, maar veel zal het niet gescheeld hebben.
Bron: Pinterest

Justin Jedica

Justin Jedlica, notoir lijder van morfodysforie (waarbij je je uiterlijk anders waarneemt dan het echt is) gebruikt zijn lichaam als zijn kunstwerk. Ieder jaar laat hij een stukje beeldhouwen naar zijn goesting. Soms beeldhouwt hij zelfs een stukje te veel, want in 2016 werd hij in allerijl naar het ziekenhuis gebracht omdat zijn neus aan het afsterven was.

Soms beeldhouwt hij zelfs een stukje te veel, want in 2016 werd hij in allerijl naar het ziekenhuis gebracht omdat zijn neus aan het afsterven was.
Bron: The Hollywood Gossip

Michaela Romanini

We geven het toe: het is sowieso niet bepaald een vleiende foto, maar Italiaanse socialite Michaela Romanini was volgens ons toch best naar een iets duurdere kliniek gegaan.

We geven het toe: het is sowieso niet bepaald een vleiende foto, maar Italiaanse socialite Michaela Romanini was volgens ons toch best naar een iets duurdere kliniek gegaan.
Bron: Slim celebrity

Jocelyn Wildenstein

New York socialite Jocelyn Wildenstein begon met haar transformaties toen ze nog getrouwd was met miljardair Alec Wildenstein. Hij hield van grote katten. Say no more! Grappig feitje: hoewel ze zich een katachtige uiterlijk aanmat om haar man te plezieren, was één van de voorwaarden van de scheiding dat ze geen dollar van het alimentatiegeld van haar ex meer mocht uitgeven aan plastische chirurgie. Mogelijk had ze zijn kattenaffectie dan toch een beetje extreem geïnterpreteerd.

Mogelijk had ze zijn kattenaffectie dan toch een beetje extreem geïnterpreteerd.
Bron: abzx

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK