Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Extreme beautytrend: Eenhoorn Eyeliner

Heuglijk nieuws voor de beauty queens onder ons, want er is alweer een opvallende make-uptrend aan de gang: de eenhoorn eyeliner! Haal de kunstenaar in jezelf naar boven en zet je ogen deze zomer extra in de verf (en dat mag je vrij letterlijk nemen). De komende maanden mag jij dat compliment van die playboy over jouw ‘betoverende ogen’ voor éénmaal als waar aannemen!

 
Heuglijk nieuws voor de beauty queens onder ons, want er is alweer een opvallende make-uptrend aan de gang: de eenhoorn eyeliner!

Add some glitter and shine all day!

Enkele diva’s onder de Instagrammers hebben de eyeliner tot een geheel nieuw niveau gelift. Zij versierden hun wings met neonkleuren, pastelkleuren en véél glitter. Must try ladies, want gewone zwarte lijntjes aan je ogen hebben deze zomer afgedaan. Bovendien ‘oogt’ een uniek, gekleurd kunstwerkje aan je ogen artistiek, sexy en eigenzinnig. Over een eyecatcher gesproken!

 
De komende maanden mag jij dat compliment van die playboy over jouw ‘betoverende ogen’ voor éénmaal als waar aannemen!
Foto: Static Bored Panda

Somewhere over the rainbow…

Zoals de naam Eenhoorn Eyeliner al doet vermoeden, heeft deze trend zijn inspiratie gehaald bij het mystieke wezen dat de eenhoorn is. Gekleurd, opvallend en uniek. Deze regenboogvariant toont dat je je oogleden bovendien kan afwerken naar believen. Bij deze hype geldt: hoe opvallender, hoe beter! Mix verschillende kleuren, voeg glitters toe… met deze rage mag je eindelijk eens over the top gaan!

 
Zoals de naam Eenhoorn Eyeliner al doet vermoeden, heeft deze trend zijn inspiratie gehaald bij het mystieke wezen dat de eenhoorn is.
Foto: Static Bored Panda

Kunstig pallet

Deze foto bewijst dat je niet kan overdrijven door teveel kleuren, glitters en sterretjes te combineren. Vijf lagen op je oogleden, een eenhoorn in zes kleuren én glitters en sterretjes? Why not? Leef jezelf uit! Pas jouw oogmake-up misschien wel aan de gelegenheid aan waar je naartoe gaat. Als je naar een stijlvolle bruiloft gaat, hou het dan misschien iets subtieler. You don’t want to rain on the bride’s parade! Maar ga all the way voor een zomerfestival, concert of party night out! Let’s turn those heads!

 
Deze foto bewijst dat je niet kan overdrijven door teveel kleuren, glitters en sterretjes te combineren.
Foto: Static Bored Panda

Unicorn eyebrows

Wat als… we die wenkbrauwen nu eens mee in de verf zouden zetten?! Dat kan, natuurlijk. Als je echter niet wil dat je verschijning met wenkbrauwfronsen wordt onthaald, zorg er dan wel voor dat je je wenkbrauwen in dezelfde kleur verft als de kleur waarmee je je ogen in de kijker hebt gezet. Het mag geen kakofonie worden. Ook denken wij dat je het meest magische effect verkrijgt wanneer je de kleuren afstemt op je outfit. Colour your life!

 
Wat als… we die wenkbrauwen nu eens mee in de verf zouden zetten?!
Foto: Static Bored Panda

Zeemeerminnenstijl

Geloof jij die flirtende jongen ook niet wanneer hij op dat zomerfestival komt zeggen dat jouw diepblauwe ogen hem doen denken aan de oceaan? Gelijk heb je, tenzij je je ogen deze zomer in ware zeemeerminnenstijl in oceaanblauwe tinten schildert. Ons doet deze geslaagde fade out in appelblauwzeegroen alleszins dromen van azuurblauwe zeeën, dus deze zomer hoef je die jongen niet meteen weg te wimpelen!

 
Geloof jij die flirtende jongen ook niet wanneer hij op dat zomerfestival komt zeggen dat jouw diepblauwe ogen hem doen denken aan de oceaan?
Foto: Static Bored Panda

Start to…unicorn!

Wil jij deze hippe zomertrend uitproberen? Ga aan de slag met jouw make-uppallet voor een extravagante, unieke look. Teken een eenhoorn in je buitenste ooghoeken, kleur hem in jouw favoriete pastel- of neonkleuren in, zet ook je oogleden in de verf en voeg glitters en/of sterretjes toe. And always remember: beauty is in the eye of the beholder! ;-)

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK