droge lippen velletjes op lippen velletjes lippen lip smoothie

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Maak komaf met droge lippen

Of het nu tijdens de wintermaanden of op een zwoele zomerdag is: branderige, droge lippen zijn altijd een bummer. Het is niet alleen pijnlijk, door die irritante velletjes op je lippen is het ook nog eens onmogelijk om je lippenstift goed aan te brengen. Toch zeg je dankzij enkele eenvoudige trucjes vaarwel tegen gebarsten lippen. Welke? Read and learn!

En scrubben maar!

Het is bijna onweerstaanbaar om losse velletjes van je lippen te trekken, maar geloof ons: dit maakt het alleen maar erger. In plaats van jezelf te pijnigen, gebruik je een scrub om je lippen zachtjes glad te schuren. Met de nadruk op zachtjes! Duik dus even in de keukenkast en maak je eigen middeltje met rietsuiker, een beetje honing en olijfolie. Is je scrub klaar? Dan meng je de ingrediënten simpelweg en wrijf je het papje met cirkelbewegingen op je lippen.

Of het nu tijdens de wintermaanden of op een zwoele zomerdag is: branderige, droge lippen zijn altijd een bummer.
Je zou het misschien niet verwachten maar een mogelijke oorzaak voor die droge lippen van jou, is dat je lichaam onvoldoende gehydrateerd is.

De boosdoener: dehydratatie

Je zou het misschien niet verwachten maar een mogelijke oorzaak voor die droge lippen van jou, is dat je lichaam onvoldoende gehydrateerd is. Betrap je jezelf erop dat je geen anderhalve liter water per dag drinkt? Dan weet je wat je te doen staat: drinken én nog eens drinken. Niet alleen je lippen worden er zachter van, het zorgt ook voor een stralende huid.

 

Zachte lippen met de lip smoothie

Een lip smoothie, het klinkt als iets overheerlijks om op te slurpen maar het is eigenlijk een trick om je gevoelige lippen weer helemaal glad te maken. Om te beginnen spoel je een oud mascaraborsteltje goed uit en laat je dit drogen. Haal er daarna een lippenbalsem of vaseline bij, dompel het borsteltje hierin en ga er voorzichtig mee over je lippen. Extra tip: beeld je in dat het een tandenborstel is en maak bewegingen in alle richtingen om de velletjes los te krijgen. Wanneer al de velletjes los zijn, gebruik je een tissue om ze te verwijderen.

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK