Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Dog memes die je sowieso doen lachen

Als er één waarheid bestaat op de wereld is het wel het feit dat honden geweldig zijn. Ze maken slechte dagen goed, en goede dagen gewoon beter. Daarom vinden we het nodig om je te verrassen met deze dog memes. Deze schattige honden herinneren je eraan dat als je nog geen viervoeter in je leven hebt, dat je leven nog niet compleet is. En welke is jouw favoriet?

 

Post voor Pippa

Deze hond staat elke dag op de postbode te wachten zodat ze de post naar haar baasje kan brengen. Als de postbode geen brieven voor haar heeft, zorgt hij voor een erg originele oplossing.

 
Als de postbode geen brieven voor haar heeft, zorgt hij voor een erg originele oplossing.
Foto: Martin Studer

Luggage claim

Iedereen moet na een lange vlucht op zijn bagage wachten, hoor. Ook deze woef is in blijde verwachting van zijn prachtige stok!

 
Iedereen moet na een lange vlucht op zijn bagage wachten, hoor.
Foto: Dogsbeingbasic

Kissie?

We kunnen alleen maar hopen dat dit daadwerkelijk het gezicht is van St. Peter. Met bijhorende kusjes en knuffels dan, natuurlijk! ;-)

 
We kunnen alleen maar hopen dat dit daadwerkelijk het gezicht is van St. Peter.
Foto: IntenselyCreamy

Don’t ever leave me again

Je hondje heeft het natuurlijk niet zo graag als jij op vakantie gaat. Als je terugkomt, mag je dus alleen nog maar tijd met hem/haar spenderen.

 
Als je terugkomt, mag je dus alleen nog maar tijd met hem/haar spenderen.
Foto: Hilarious

Extra ruimte

Een kleine puppy kan ook echt een MEGABITE nemen hoor. Hihi! Handig voor een computer waaraan je geen externe harde schijf kan toevoegen.

 
Een kleine puppy kan ook echt een MEGABITE nemen hoor.
Foto: Dogsbeingbasic

Bad boy

Van stoute kindjes nemen ze ook het speelgoed af… Honden zijn dus geen uitzonderingen op deze regel. Helaas kunnen ze je misschien nog van gedachten doen veranderen met hun puppy eyes.

 
Van stoute kindjes nemen ze ook het speelgoed af… Honden zijn dus geen uitzonderingen op deze regel.
Foto: Hilarious

Slaapie doen?

Wist je al dat we geen honden verdienen? Als je naast dit schattige snoetje wakker wordt na een heerlijk dutje, kan dat alleen maar je dag verbeteren.

 
Als je naast dit schattige snoetje wakker wordt na een heerlijk dutje, kan dat alleen maar je dag verbeteren.
Foto: Dontgetpupset

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK