app apps doe-het-zelf doe-het-zelf apps

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Doe het zelf met deze 5 apps

Steek je graag zelf de handen uit de mouwen? Leer je graag bij? Check deze vijf doe-het-zelf apps en word een echte plantrekker!

 

Room Planner Home Design

Heb je een nieuw huis gekocht en is het klaar om ingericht te worden? Of ben je een beetje uitgekeken op je huidige interieurinrichting, en wil je je volledige woning aanpakken of enkel bepaalde kamers? Met deze app maak je realistische plannen en 3D-modellen van je nieuwe interieurinrichting.

Check deze vijf doe-het-zelf apps en word een echte plantrekker!
Doe het zelf met deze 5 apps.

iHandy Doe-Het-Zelf

De naam van de app geeft het al weg: doe het zelf! De app verzamelt vijf handige gereedschappen (een schietlood, een waterpas, een niveaupas, een stalen meter en een stalen gradenboog). De gereedschappen zijn niet enkel super handig, maar ook nog eens mooi ontworpen. Downloaden dus en je doe-het-zelf kunsten krijgen een boost!

 

Snapguide

Een gids met tips & tricks voor heel uiteenlopende thema’s, waaronder eten, huis & tuin, technologie en schoonheid. Make-up aanbrengen, fashion tips, creatieve doe-het-zelf interieurprojecten en noem maar op: browse even door het aanbod en je vindt meteen een ideetje om zelf uit te proberen. Of deel zelf een coole tip.

Vind inspiratie in deze vijf apps voor je smartphone.
Richt je huis of tuin zelf in, gebruik een gereedschappen-app en nog meer!

Home Outside Palette

Een strakke tuin of een feeëriek decor? Een tuin met vele verscholen hoekjes of een tuin met open zicht? Met deze app richt je je tuin eigenhandig in. Deel je project met vrienden en familie, ga aan de slag om het te realiseren en geniet van die groene oase achter je huis. Hoe ziet jouw droomtuin eruit?

 

Life Hacker

Je leven simpeler maken: daar dient deze app voor, met een heel uitgebreid aanbod aan life hacks die je zelf kan uitvoeren. Meer dan 100 ideeën nodigen je uit om ze zelf een keertje uit te proberen en te ontdekken hoe ze je leven prettiger, rijker en leuker maken. Welke hack is jouw favoriet?

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK