handtas handtassen tas clutch

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

De juiste handtas voor elke gelegenheid

Vrouwen en handtassen… Voor de mannelijke medemens zal het altijd een raadsel blijven. Hoe dan ook - als vrouw kan je nooit genoeg sacochen in je bezit hebben. Je moest immers op een dag maar eens naar buiten willen en geen handtas hebben die bij je schoenen past, verschrikkelijk! Bovendien zijn het niet alleen je schoenen, maar ook de situatie zelf die mee bepaalt welke tas jouw voorkeur krijgt. Wij zetten een paar gelegenheden op een rijtje, inclusief de perfecte handtas!

Voor het werk

Om te gaan werken kies je best een exemplaar dat er iets professioneler uitziet, en dus niet diezelfde tas die je in het weekend nog meenam op café. Ben je continu op de baan, ga dan ook voor een stevige en sterke tas. Op die manier ben je zeker dat al je papieren kreukvrij blijven én de handtas zakt ook niet in elkaar als je ze neerzet; dat ziet er sowieso veel netter uit. Wat betreft de grootte hangt natuurlijk alles af van je job. Moeten er veel papieren in of een laptop? Zeul je allemaal spulletjes mee zoals handcrème, een spiegeltje, drie soorten lipstick,… of enkel je portefeuille en gsm?

Vrouwen en handtassen…
In je vrije tijd kan je naar hartenlust variëren met handtassen.

Op doordeweekse dagen

In je vrije tijd kan je naar hartenlust variëren met handtassen. Heb je een dagje shoppen op de agenda staan? Dan kies je best voor een iets kleinere tas om een pijnlijke nek en schouders te voorkomen. Let er ook op dat je zakkenrollers te slim af bent: kies een handtas die goed afsluit, liefst met een ritssluiting en nog een klepje erover dat met een sluiting vast gaat. Ga je op koffiedate met een vriend(in)? Dan kan je een iets grotere tas meenemen waar je eventueel nog een jasje of sjaal in kan proppen moest het kouder worden. Of ga je simpelweg naar de supermarkt

Kies dan voor trendy en ecologisch: met een grote, stevige tas zie je er nog steeds fashionable uit én hoef je geen vervuilende plastic zakjes te vragen om je winkelwaar in te stoppen.

Naar een chique feestje of huwelijk

Een fancy feestje of een huwelijk: dat vraagt gewoon om een prachtige outfit! Laat deze outfit echter niet overschaduwd worden door een gigantische, opvallende handtas. Je beste vriend voor zo’n gelegenheid is de clutch, een klein tasje dat net groot genoeg is voor je party essentials. Je kan een clutch kiezen die perfect past bij je outfit, of de tas net gebruiken om contrast te creëren.

Laat deze outfit echter niet overschaduwd worden door een gigantische, opvallende handtas.
Bij een sporttas is het belangrijk om je niet volledig te laten leiden door het uitzicht ervan, ze moet vooral ook praktisch zijn.

Naar de sportschool

Bij een sporttas is het belangrijk om je niet volledig te laten leiden door het uitzicht ervan, ze moet vooral ook praktisch zijn. Ga je bijvoorbeeld na het werk fitnessen, denk er dan aan dat je hele sportoutfit + sportschoenen in de tas moeten passen. Na het sporten nog even douchen? Reken er dan ook nog ruimte voor een handdoek bij. Hoe groter de tas, hoe beter dus! Dit geldt uiteraard niét wanneer je gaat joggen of wandelen.

In dit geval kies je best een broek met ingenaaid zakje of een speciale polsband waarin je wat geld of een sleutel kan opbergen. Een heuptasje kan ook, maar hou er rekening mee dat dit op en neer beweegt bij het lopen, wat vervelend kan worden na een tijdje.

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

1

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK