Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Dit zijn de coolste fotospots in Parijs

Pics or it didn’t happen. Dit lijkt wel de leuze van het moment. Als jij toevallig een tripje naar Parijs gepland hebt, ben je waarschijnlijk ook van plan om enkele fotootjes online te delen. Laat de Eiffeltoren een keertje voor wat het is, en kies voor deze plekjes om een foto te maken!

Rue Crémieux

Deze relatief onbekende spot bevindt zich in het even onbekende 12de arondissement. Toch is deze straat vol gekleurde huisjes het tripje met de metro waard!

Deze relatief onbekende spot bevindt zich in het even onbekende 12de arondissement.
Foto: Pinterest
Iedereen denkt bij het horen van deze naam meteen aan de Mona Lisa, maar ook langs de buitenkant valt er wat te bezichtigen aan het Louvre.
Foto: Pinterest

Het Louvre

Iedereen denkt bij het horen van deze naam meteen aan de Mona Lisa, maar ook langs de buitenkant valt er wat te bezichtigen aan het Louvre. De glazen pyramide leent zich namelijk perfect tot talrijke fotomogelijkheden!

Le bon marché

Het is moeilijk te zeggen wat overweldigender is: het aanbod van dit luxueuze warenhuis, of het interieur ervan. Wij kijken alvast onze ogen uit!

Het is moeilijk te zeggen wat overweldigender is: het aanbod van dit luxueuze warenhuis, of het interieur ervan.
Foto: Pinterest
De mooie gebouwen vormen samen met de bomen een perfecte combinatie!
Foto: Pinterest

Les Jardins des Tuileries

In dit park met vijver kan je even tot rust komen in één van de vele stoeltjes. Als je dan toch zit, kan je evengoed een foto maken! De mooie gebouwen vormen samen met de bomen een perfecte combinatie!

Het dak van Printemps

Op naar het tweede, maar niet het laatste luxe warenhuis in dit lijstje! Op het dak van Printemps kan je een terrasje doen, terwijl je uitkijkt over héél Parijs!

Op het dak van Printemps kan je een terrasje doen, terwijl je uitkijkt over héél Parijs!
Foto: Pinterest
Buiten aan het Parijse Koninklijk Paleis staat de kunstinstallatie ‘Des Colonnes de Buren’.
Foto: Pinterest

Le Palais Royal

Buiten aan het Parijse Koninklijk Paleis staat de kunstinstallatie ‘Des Colonnes de Buren’. Hoewel het paleis op zich al indrukwekkend is, is het ook leuk om op deze colonnes te poseren!

Basilique du Sacré-Coeur

Om bij deze basiliek te geraken, moet je eerst een heel aantal trappen op. Maar eens je boven aangekomen bent, heb je een prachtig uitzicht over de stad. Toch is het ook de moeite om in het midden van je tocht even te stoppen, en een fotootje te maken met de bekendste basiliek van Parijs!

Om bij deze basiliek te geraken, moet je eerst een heel aantal trappen op.
Foto: Pinterest
Het derde en laatste warenhuis in dit lijstje is Galeries Lafayette.
Foto: Pinterest

Galeries Lafayette

Het derde en laatste warenhuis in dit lijstje is Galeries Lafayette. Dit warenhuis telt maar liefst 10 verdiepingen, maar het spectaculairste aan heel de winkel is eigenlijk de glazen dakkoepel.

Le musée d’Orsay

In dit museum voor Westerse kunst is de stationsklok ongetwijfeld de meest geïnstagramde attractie. Voor de oplettende Gossip Girl kijkers: ook our beloved Blair bracht er al een bezoekje!

n dit museum voor Westerse kunst is de stationsklok ongetwijfeld de meest geïnstagramde attractie.
Foto: Pinterest
De laatste hotspot in dit lijstje bevindt zich op het uiteinde van de Champs-Elysées.
Foto: Pinterest

L’Arc de Triomphe

De laatste hotspot in dit lijstje bevindt zich op het uiteinde van de Champs-Elysées. Zowel van op de begane grond als vanop het monument zelf is de view de moeite waard!

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK