cadeautips cadeautips voor haar cadeau cadeaubon

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Cadeautips voor haar

Hoe verwen je je vriendin, vrouw, moeder of zus? Zullen we even een leuke top tien voorstellen met cadeautips? Komt voor mekaar! Denk vooral aan cadeautjes met een hoge verwen-, gezelligheids- of beautyfactor

Zullen we even een leuke top tien voorstellen met cadeautips?

Verwennerijen

Waar je de meeste vrouwen wel mee kan plezieren, is een cadeaubon voor een bezoekje aan een wellnesscentrum. Eventjes weg van alles, zalig ontspannen in een sauna en daarna een frisse duik nemen in een zwembad, om af te sluiten met een warm bubbelbad… Je kan meteen twee stuks van deze wellness cadeaubonnen kopen, zodat ze het ontspanplezier kan delen (misschien wel met jou…)!

Creatief uitleven

Ziet je vriendin of zus graag mooie juwelen? Kan ze er wel van genieten om haar outfit die finishing touch te geven met een mooie ring of armband? Doe haar dan eens een juwelen workshop cadeau. Na een paar uur heeft ze dan haar eigen, persoonlijke ring of setje oorbellen ontworpen die ze uiteraard mee naar huis mag nemen. Leuk, niet? Is ze eerder verzot op chocolade of cocktails? Dan vind je ook daarvoor leuke workshops! Je eigen pralines of truffels maken, die je ook hier weer mee naar huis mag nemen. Ideaal als cadeautje voor de chocoholics… De cocktails mag ze vermoedelijk ook zelf opdrinken, altijd leuk om met wat vriendinnen te doen.

Denk vooral aan cadeautjes met een hoge verwen-, gezelligheids- of beautyfactor…
Hopelijk hebben onze cadeautips hier wat geholpen…

Beauty al wat de klok slaat

Met een verrassingstasje vol leuke goodies kan je een vrouw altijd plezieren. Verschillende kleuren oogschaduw, mascara, blush, een mooie lipstick, een flesje parfum… De mogelijkheden zijn eindeloos… Of wat dacht je van een bon voor een fotoshoot. Wie droomt er nu niet van om eens professioneel opgemaakt te worden als een echt fotomodel, misschien wel in een leuk thema, en dan nog een leuke herinnering achter te hebben ook?

 

Weet je ondertussen welk cadeautje je voor je moeder, vriendin of vrouw gaat kopen? Goed! 

Hopelijk hebben onze cadeautips hier wat geholpen… Aarzel niet om nog andere leuke, originele, unieke of bijzondere cadeautips voor haar op Tweez® te delen!

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK