gadgets sportieve gadgets cadeaus activity tracker

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Cadeaus voor de sportieveling

Je vriend(in) leeft voor zijn of haar sport; je zoon of dochter is een echte wandelaar; je man is getrouwd met zijn fitness abonnement… Kortom, iedereen heeft wel iemand in zijn vrienden- of familiekring zitten die volledig opgaat in beweging en sport. En binnenkort komt er weer een verjaardag aan, niet? Of ga je je 5 jaar samen vieren, of is het tijd voor een ‘zomaar’-cadeautje… Wel, voor de sportieve man of vrouw hebben we een selectie gemaakt van enkele toffe, ‘onmisbare’ sportieve gadgets, die altijd leuk zijn om te geven én te krijgen…!

Voor heftige ritjes

Gaat het er soms wild aan toe of houdt de persoon in kwestie van sporten in het water of in de sneeuw? Denk dan eens aan een gsm behuizing die wel tegen een stootje kan, met andere woorden aan een lifeproof case. Je neemt dan je smartphone met een gerust hart mee in je kajak, op je snowboard of tijdens een klimsessie.

 

Motiverende muziek

Vele sporters bewegen graag op wat muziek, omdat het de tijd voorbij doet gaan en omdat sporten vaak ook gewoon leuker is met wat goede muziek op de achtergrond.

Je vriend(in) leeft voor zijn of haar sport; je zoon of dochter is een echte wandelaar; je man is getrouwd met zijn fitness abonnement…
Oortjes en koptelefoons bestaan er dan ook in 101 soorten. Voor je sportieve vriend(in) kies je best een oortelefoon uit die je om het oor vasthangt. Bij beweging blijven dit type oortjes beter zitten. In de meeste gevallen zijn ze ook nog eens bestand tegen water en zweet, handig!
Met een ‘activity tracker’. Die bestaan er in diverse ontwerpen, kleuren en groottes.

Je activiteit meten

Het kan! Met een ‘activity tracker’. Die bestaan er in diverse ontwerpen, kleuren en groottes. De prijs kan ook al wel eens verschillen naargelang het model, het merk en de functies die je wenst. Met een activity tracker, die je als een horloge om je pols draagt, is het bijvoorbeeld mogelijk om onder andere het aantal stappen en calorieën bij te houden, de tijd te zien uiteraard, je hartslag te meten en zelfs sms’jes te ontvangen.

Actie filmen

Een fietstripje of snowboard avontuur op beeld vastleggen doet menig sporter met de GoPro camera. Video van hoge kwaliteit, mogelijkheid om foto’s te maken en een robuuste camerabehuizing zorgen ervoor dat elk sportief avontuur – te land, ter zee of in de lucht – wordt bijgehouden voor het nageslacht, of voor eigen vertier achteraf…

Een fietstripje of snowboard avontuur op beeld vastleggen doet menig sporter met de GoPro camera.

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK