Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Broken glass nails

Heb je ooit al van broken glass nails gehoord? Wie originele vingers wil, moet deze beautytechniek beslist eens toepassen. Geen paniek, het klinkt veel gevaarlijker dan het is: je hoeft er geen glazen voor te breken. Wedden dat je veel positieve reacties zal krijgen van vriendinnen of beauty addicts die per se willen weten hoe je die verbluffende manicure voor elkaar hebt gekregen?

 
Heb je ooit al van broken glass nails gehoord?

Een patroon

Dit glinsterende glaseffect verkrijg je door stukjes van cellofaanstickers op je gelakte nagels te kleven. De mogelijkheden zijn eindeloos: zo kan je je eigen design creëren door de manier waarop je de stickertjes plakt. Je kan in laagjes werken of de stickers netjes naast elkaar kleven. Je kan er zelfs één rommeltje van maken en zelfs dan oogt deze broken glass-techniek magnifiek!

 
Dit glinsterende glaseffect verkrijg je door stukjes van cellofaanstickers op je gelakte nagels te kleven.
Foto: Stayglam

Eén eyecatcher

Wat ook een mooi effect geeft, is je handen een simpele manicure geven en slechts één vingernagel in het oog laten springen door deze broken glass-techniek toe te passen. Wie in zijn rebelse fase is, kan zijn middelvinger beplakken met ‘glasstickertjes’. Bruiden die in het huwelijksbootje stappen, kunnen hun ringvinger een speciale toets geven door dit gebroken glaseffect toe te passen. Scherven brengen geluk, nietwaar?!

 
Wat ook een mooi effect geeft, is je handen een simpele manicure geven en slechts één vingernagel in het oog laten springen door deze broken glass-techniek toe te passen.
Foto: Pinterest

Variatie

Geef toe, dit oogt zo chic dat je onmogelijk zou verwachten dat het effect verkregen wordt door middel van doorschijnende stickertjes. Het lijkt alsof er een glazen lichtkoepel schuilgaat onder die perfect gemanicuurde vingernagels. Als je daarenboven werkt met extra kleurschakeringen door te variëren in het design van verschillende nagels, dan is je hand helemaal bewonderenswaardig. Wees er maar zeker van dat mannen (en vrouwen) naar je hand zullen vragen!

 
Geef toe, dit oogt zo chic dat je onmogelijk zou verwachten dat het effect verkregen wordt door middel van doorschijnende stickertjes.
Foto: Pinterest

Diamanten

Dit oogt zeer mooi voor een bruid. De zalmroze kleur heeft een romantische uitstraling en de broken glass-techniek voegt die extra speciale toets toe voor die bijzondere dag. Met deze manicuretechniek kan je je vingernagels omtoveren tot ware diamanten. Als je de stickertjes zo rangschikt dat je de vorm van een diamant verkrijgt en voor een neutrale pasteltint als ondertoon kiest zoals zalmroze of wit met een lichtblauwe schijn, dan lijken je vingernagels net diamanten. Véél goedkoper dan een bezoekje aan de juwelier!

 
De zalmroze kleur heeft een romantische uitstraling en de broken glass-techniek voegt die extra speciale toets toe voor die bijzondere dag.
Foto: Pinterest

Eén palet

Overdaad schaadt, maar niet wanneer je spreekt over broken glass nails. Eigenlijk kan je hier bijna niets verkeerd doen. Mix and match stickertjes in verschillende kleuren voor een speels effect. Er een rommeltje van maken, is hier haast onmogelijk. Zelfs wanneer je al je vingernagels met verschillende prints in uiteenlopende kleuren beplakt, zorgt dit voor een geslaagd, artistiek palet. Zorg dan wel voor een zelfde basiskleur als ondertoon.

 
Overdaad schaadt, maar niet wanneer je spreekt over broken glass nails.
Foto: Pinterest

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK