Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Back to school: boeken kaften

1 september is standaard de dag dat kinderen terug naar school moeten. Meestal is dit een leuke gedachte, ze zien hun klasgenoten immers terug. En geef toe, na twee maanden zomervakantie, verveelden ze zich toch wel een beetje! Deze back to school periode gaat ook standaard gepaard met het kaften van de nieuwe schoolboeken. Even vergeten hoe het moet? Wij tonen het je graag!

De basismethode

In dit filmpje legt Mascha van Beautygloss uitgebreid uit, hoe je zo’n boek ook alweer kaft. Mocht je het vergeten zijn, dan is dit een kleine reminder!

 

 

 

 

 

De Amerikaanse methode

Als je de gewone methode niet zo fijn vindt werken, of gewoon eens iets nieuw wilt proberen, kan je opteren voor de Amerikaanse methode. In dit filmpje wordt het heel eenvoudig gedemonstreerd!

 

 

 

 

 

Je boeken kaften met zakjes

In plaats van gewoon kaftpapier, kan je ook je boeken kaften met papieren winkelzakjes. Dit meisje toont hoe!

 

 

 

 

 

Je boeken pimpen

Als je iets creatiever bent, kan je je boeken ook in een neutrale kleur kaften, om ze daarna te pimpen! Verf, stickers of printjes, alles kan!

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK