Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Hello, Fashion Police?!

De modewereld pakt soms uit met waanzinnig absurde kledingstukken. Snap jij ook het nut niet van een modderbroek, een zweetshirt of choker om je hals? Dan had je dit nog niet gezien! Verbazingwekkend, belachelijk of allebei? Take your pick!

 
De modewereld pakt soms uit met waanzinnig absurde kledingstukken.

Want ook beren zwemmen graag…

Is een badpak normaal gezien niet gemaakt om je er mooier en aantrekkelijker te laten uitzien? De ontwerpers van dit bizarre fashion item dachten daar duidelijk anders over. Hoe wij hierover denken? Bye bye sexappeal! Scheermesje bovenhalen voor die gewaagde zwembeurt!

 
De ontwerpers van dit bizarre fashion item dachten daar duidelijk anders over.
Foto: Static Bored Panda

En ga dan allen heen in vrede…

What the…? Wij vinden deze modemisser hilarisch! Wij zien de designers van dit fashion item al rond de tafel zitten: ‘And it comes with a neck pillow…’ ‘…and four pairs of praying hands!’ Extra bedenking: Moeten al die vingers één voor één ontvouwd worden vooraleer je aan die rits geraakt? Daar lijkt het alleszins op. Ook als je liever niet blijft vastzitten tussen de deuren van de bus, kan je maar beter eerst die handjes opnieuw vouwen als je je jas hebt dichtgeritst! Gods approval, yes! Our approval, no! Eén voordeel wel: in het vliegtuig is dat nekkussen superhandig! Lange vlucht voor de boeg?

 
Wij vinden deze modemisser hilarisch!
Foto: Static Bored Panda

Een handbag… letterlijk!

Where’s my handbag? Oops, that’s right, at my hand! Gedaan met urenlang zoeken naar die handtas, dàt is handig! Je hebt je gsm, zakdoek, lipgloss en visa altijd ‘bij de hand’… ;-) Maar wij vragen ons ook af of die sangria wel gemakkelijk te drinken valt met zo’n zwaargewicht aan je ellenboog! Is dat trouwens wel ergonomisch verantwoord? Hallo, ‘tennis-ellenboog’?

 
Gedaan met urenlang zoeken naar die handtas, dàt is handig!
Foto: Static Bored Panda

Zakendoen in see-through, pastel én kant? Trop is teveel!

Een vraagje aan de mannen: wie zou zich deze zomer comfortabel voelen op de werkvloer in dit mannenkostuum dat geen mannenkostuum is? Alsof die opgetrokken witte sokken nog niet erg genoeg zijn, begrijpen we die doorschijnende short (!) en zichtbare slip echt niet! *wenkbrauwfrons* No go! Fashion police, waar is die zweep?! Voor call boys of uitbaters van een decadente homobar zouden we dit enigszins nog kunnen snappen, maar wij zien dit echt niet gedragen worden in de zakenwereld (zelfs niet door een gay makelaar in Los Angeles) ! @theyellowone: work it, baby!

 
Een vraagje aan de mannen: wie zou zich deze zomer comfortabel voelen op de werkvloer in dit mannenkostuum dat geen mannenkostuum is?
Foto: Static Bored Panda

Na de regenjas nu ook de… regenbroek!

Als je echt met je nieuwe short naar buiten wil terwijl het regent, kan je altijd nog deze outfit aan! Billenkletser! Het kan haast niet anders dan dat deze ‘regenbroek’ bedacht werd door een fietser die nat gespat werd door een vrachtwagen die zo nodig in die diepe plas moest rijden… Hit or misfit? Top of flop? Take two! Beeld je eens het krakend geluid in wanneer je met deze plastiek broek een koffiebar binnenstapt… Head shake!

 
Als je echt met je nieuwe short naar buiten wil terwijl het regent, kan je altijd nog deze outfit aan!
Foto: Static Bored Panda

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK