Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Bizarre vondsten in eten

We hebben het allemaal al wel eens meegemaakt: een haar in ons eten, ieuw! Maar de bizarre dingen die deze mensen in hun eten aantroffen, zijn pas echt walgelijk!

 

Een kippenkop in kipnuggets

Een Amerikaanse vrouw bestelde kipnuggets bij McDonalds en kreeg in de plaats een gefrituurde kippenkop! Na een aanklacht kreeg ze er $100,000 compensatie voor. In China zijn dierenhoofden nochtans een delicatesse, het toont namelijk aan dat het eten vers is. Nu weten we ten minste zeker dat McDonalds wel echte kip gebruikt…

 
Een Amerikaanse vrouw bestelde kipnuggets bij McDonalds en kreeg in de plaats een gefrituurde kippenkop!
Foto: AP Photo

Een hagedis in een slaatje

Deze hagedis werd gevonden in een slaatje in een New Yorks café. Het dier lag goed gecamoufleerd tussen de salade, maar werd al snel gevonden door de vrouw die het slaatje bestelde. Ze vond zowel het hoofd als een armpje van het dier tussen haar groenten.

 
Het dier lag goed gecamoufleerd tussen de salade, maar werd al snel gevonden door de vrouw die het slaatje bestelde.
Foto: Robin Sandusky

Een ovenwant in een brood

In Noord-Ierland verwerken ze geen dieren, maar ovenwanten in hun eten! Een lokaal winkeltje verkocht dit brood aan een vrouw die zin had in een toast. Bizar genoeg deed ze de harige ontdekking pas toen ze al van haar getoast brood aan het eten was. De bakker kreeg een boete van £750.

 
Een lokaal winkeltje verkocht dit brood aan een vrouw die zin had in een toast.
Foto: Metro UK

Een schorpioen tussen de bananen

Deze levende schorpioen verschuilde zich tussen de bananen op weg van Costa Rica naar Cornwall in Engeland. Scary!

 
Deze levende schorpioen verschuilde zich tussen de bananen op weg van Costa Rica naar Cornwall in Engeland.
Foto: Paul Williams

Een kikker in de salade

Wat dichter bij huis vond een Leuvense student een levende kikker tussen zijn sla uit de supermarkt, ze haalden nadien gelukkig alle zakjes veldsla en rucola uit de rekken.

 
Wat dichter bij huis vond een Leuvense student een levende kikker tussen zijn sla uit de supermarkt, ze haalden nadien gelukkig alle zakjes veldsla en rucola uit de rekken.
Foto: Vincent Fissette

Een kikker in een blikje frisdrank

In Florida opende een Amerikaanse man een blikje Pepsi tijdens het barbecueën. Er zat een raar smaakje aan de cola, dus hij goot het blikje uit in de gootsteen. Toen deed hij de gruwelijke ontdekking dat er een dode kikker in zijn drinken zat. So nasty!

 
Er zat een raar smaakje aan de cola, dus hij goot het blikje uit in de gootsteen.
Foto: Amy Denegri

Een muis in het brood

Deze muis was op de verkeerde plaats op het verkeerde moment. Een vader die de lunch van zijn kinderen aan het maken was, vond een muis die mee gebakken was in een brood.

 
Een vader die de lunch van zijn kinderen aan het maken was, vond een muis die mee gebakken was in een brood.
Foto: Telegraph

Een condoom in de rijst 

Dit Aziatisch restaurant zal het leuk gehad hebben achter de schermen! Deze condoom kwam terecht in het rijstgerecht, en eerlijk gezegd willen we niet eens weten of hij gebruikt is…

 
Deze condoom kwam terecht in het rijstgerecht, en eerlijk gezegd willen we niet eens weten of hij gebruikt is…
Foto: TT Mop
Smakelijk!

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK