Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Waarom Oostenrijk een bezoekje waard is

Ben jij nog op zoek naar een vakantiebestemming maar weet je niet goed waarheen? Misschien is Oostenrijk wel iets voor jou! Wij lijsten enkele leuke activiteiten op die zeker de moeite waard zijn!

 
Ben jij nog op zoek naar een vakantiebestemming maar weet je niet goed waarheen?

Take a walk on the wild side

Hoewel Oostenrijk bekend staat om zijn rustig en natuurlijk karakter, ben je hier voor een portie avontuur ook aan het juiste adres. Wat dacht je bijvoorbeeld van een avontuurlijke wandeling door de bekende Lichtensteinklamm?

 
Hoewel Oostenrijk bekend staat om zijn rustig en natuurlijk karakter, ben je hier voor een portie avontuur ook aan het juiste adres.
Foto: Pinterest

Sleeën zonder sneeuw

Wie dol is op wintersport hoeft niet noodzakelijk op de winter te wachten. Ook tijdens de overige seizoenen kan je voor wat sport in Oostenrijk terecht. Ritje op de rodelbaan, iemand?

 
Ook tijdens de overige seizoenen kan je voor wat sport in Oostenrijk terecht.
Foto: Pinterest

Piece of cake

Voor de allerlekkerste en -mooiste taartjes ben je bij de Oostenrijkers zeker en vast aan het juiste adres, oordeel zelf maar!

 
Voor de allerlekkerste en -mooiste taartjes ben je bij de Oostenrijkers zeker en vast aan het juiste adres, oordeel zelf maar!
Foto: Pinterest

The hills are alive

Wie gek is op The sound of Music moet zeker Salzburg op zijn bucket list zetten. Doorheen de hele stad vind je locaties waar scènes uit de film werden opgenomen. Een voorbeeldje van zo’n locatie is het prachtige Schloss Mirabell met bijbehorende tuinen.

 
Wie gek is op The sound of Music moet zeker Salzburg op zijn bucket list zetten.
Foto: Pinterest

Wild water

Hou jij er wel van om in buitengewone hotels te overnachten? Het Aqua Dome hotel in Tirol zal jou dan zeker bekoren! De foto spreekt voor zich.

 
Het Aqua Dome hotel in Tirol zal jou dan zeker bekoren!
Foto: Pinterest

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK