jeans skinny jeans flared jeans boyfriend jeans

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Dit jeansmodel staat jou het best

Een kleerkast zonder jeansbroeken is zoals een crazy catlady zonder katten: het bestaat gewoon niet. Je overleeft wel zonder, maar diep vanbinnen merk je toch dat er iets ontbreekt. Toch is het soms een drama om een flatterende jeansbroek voor je figuur te vinden. Want een exemplaar dat “Hallo heupen!” schreeuwt, kom je jammer genoeg al snel tegen. Gelukkig helpen wij je aan een paar dat je op het lijf geschreven staat!

Het zandloper type

Als zandlopertje heb je een smalle taille en bredere schouders en heupen. Wat je zeker niet wilt doen, is de nadruk extra op je heupen leggen. Kies dus voor een rechte of flared jeans om een evenwicht tussen je heupen en kuiten te creëren.

 

Het peer type

De perfecte jeansbroek voor het peerfiguur is er een die losser zit ronde de kuiten, want dit is net het gedeelte dat je minder wilt accentueren. Denk dus maar aan een rechte jeans tot een jeans met iets of wat bredere pijpen.

Kies voor een rechte of flared jeans om een evenwicht tussen je heupen en kuiten te creëren.

Het appel figuur

De ideale pasvorm voor het appel type is een model met rechte pijpen en een hogere taille. Kenmerkend voor jouw lichaamsvorm is een buikje of lovehandles en dat camoufleer je gemakkelijk als je jeansbroek dat gedeeltelijk bedekt. Problem solved!

Zet je billen en benen in de kijker met een bootcut model of flared jeans met een hoge taille.

Het atletisch type

Heb jij een sterk gespierd lichaam, maar had je liever toch wat rondingen? Dan zet je je billen en benen het best in de kijker met een bootcut model of flared jeans met een hoge taille. Zo lijkt het alsof je onderlichaam meer vorm en rondingen heeft. En dat gewoonweg dankzij het juiste denim model!

Voor klein en groot

Ook als je kleiner of erg groot bent is het niet vanzelfsprekend om een knappe en comfortabele jeans te vinden. De petite ladies houden zich best aan skinny jeans om hun slanke benen te benadrukken en lijken optisch groter met een hoge taille. Ben je groot? Dan sta je goed met een boyfriend jeans of kan je je benen eindeloos lang laten lijken met een skinny jeans met hoge taille.

Ook als je kleiner of erg groot bent is het niet vanzelfsprekend om een knappe en comfortabele jeans te vinden.

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK