beauty tricks beauty hacks puistjes matte huid

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

5 eigenaardige beauty tricks

Tegen puistjes, voor een mooie huid, tegen donkere kringen… We staan dagelijks oog in oog met vervelende beauty kwaaltjes waar we zo snel mogelijk een oplossing voor willen vinden. Of het nu via je moeder, grootmoeder, vriendin of collega is, je hoort al snel bizarre trucjes om komaf te maken met je probleempje. Tweez® overloopt alvast de vreemdste beauty hacks. Of ze nu werken of helemaal op niets slaan, dat laten we nog even in het midden.

We staan dagelijks oog in oog met vervelende beauty kwaaltjes waar we zo snel mogelijk een oplossing voor willen vinden.

1. Nagellak bij ladders in je panty

Je hebt je panty net aangetrokken en dan blijft ‘ie toch wel niet aan een stoel vastzitten… Annoying. Een piepklein gaatje is nog geen ramp, maar we weten allemaal dat die ladder bij elke beweging groter kan worden. Je zou dit echter kunnen vermijden door wat transparante nagellak rond de ladder te smeren. Op die manier vermijd je dat de stof scheurt.

2. Vaarwel vette huid dankzij toiletpapier

Terwijl je eindeloos op zoek bent naar een wondermiddeltje voor je vette huid, zou je probleem al opgelost kunnen worden met toiletpapier. Wanneer je ermee over je T-zone dept, zou je al het vet kunnen verwijderen. Het klinkt echter wel te mooi om waar te zijn…

3. Tandpasta smeren bij puistjes

Je voelt dat er een joekel van een puist zit aan te komen en dat allemaal nét voor je date. Om puistjes snel uit te laten drogen, is het blijkbaar aangeraden om tandpasta te gebruiken. Waarom? Dit zou de onzuiverheden uit jouw verstopte poriën kunnen halen. Let wel op dat je de klassieke, witte tandpasta gebruikt. Deze zou het best z’n werk doen.

Tweez® overloopt alvast de vreemdste beauty hacks.

4. Een matte huid met koffiefilters

Koffie fan of niet: het is schijnbaar een goed idee om steeds koffiefilters bij de hand te hebben. Velen onder ons hebben last van een erg shiny huid omwille van hun foundation of dagcrème. Snuister dan snel eens in je keukenkastjes en dep een koffiefilter over je gezicht. Dit zou de olie op je huid absorberen. Het resultaat? Een mooie, matte huid.

5. Een koud badje voor pasgelakte nagels

Je hebt je nagels last minute gelakt en moet in alle voorzichtigheid je jas nog aantrekken. Op dat moment wens je toch dat er een trucje was om je nagels sneller te laten drogen, vind je niet? En het zou bestaan! Wanneer je je gelakte nagels in een kommetje met ijskoud water zou laten weken, zou de nagellak snel drogen en hard aanvoelen. Het proberen waard!

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

1

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK