Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Beautygeheimen van Marilyn Monroe

Marilyn Monroe was dé Kim Kardashian van de jaren vijftig. Ze zag er altijd flawless uit en dat had ze niet alleen te danken aan moeder natuur. Monroe had namelijk enkele topvisagisten die ervoor zorgen dat ze er altijd piekfijn uit zag wanneer ze voor de pers verscheen. Wil jij ook weten wat haar beautygeheimen waren? Lees dan zeker verder!

Vaseline als primer en highlighter

Marilyn gebruikte vaseline als ultieme moisturizer zodat haar foundation er altijd mooi uit zag. Heb jij ook een droog huidje? Dan is dit misschien wel dé oplossing voor jou. Ook als natuurlijke highlighter kan vaseline prachtig zijn. Doseren is wel de boodschap, want vaseline is een vettig product dat een beetje op de huid blijft liggen. Een minder intens alternatief is de blauwe pot van Nivea ;-)

Marilyn gebruikte vaseline als ultieme moisturizer zodat haar foundation er altijd mooi uit zag.
Om meer diepte te creëren kan je meerdere kleuren gebruiken op je lippen. J

5 verschillende lipkleuren

Om meer diepte te creëren kan je meerdere kleuren gebruiken op je lippen. Je kan dit ook met minder kleuren, maar met vijf kleuren krijg je de ultieme Monroe-lip. Breng eerst één matte (rode) kleur aan op je volledige lippen en gebruik daarna een donkerdere kleur aan de buitenste randjes. Werk daarna af met een highlighter op je cupidoboogje en het midden van je onderlip. Wil je dit zelf uitproberen? Je leest de volledige tutorial hier.

Olie op je ogen

Monroe was fan van glimmende producten. Naast vaseline gebruikte ze ook graag een drupje kokosnootolie op haar oogleden voor een sexy wetlook.

Monroe was fan van glimmende producten.
We kennen allemaal de lichtgekleurde oogschaduwlook die Marilyn toepaste, maar het was Greta Garbo die als eerste witte oogschaduw op haar gehele ooglid aanbracht.

De Greta Garbo Eye

We kennen allemaal de lichtgekleurde oogschaduwlook die Marilyn toepaste, maar het was Greta Garbo die als eerste witte oogschaduw op haar gehele ooglid aanbracht. Het werd gedoopt tot de “Greta Garbo eye”. Marilyn kleurde trouwens ook de binnenste ooghoeken wit als extra highlight.

Contouren met blush

Marilyn Monroe had natuurlijk meerdere visagisten en Whitney was daar één van. Zij deed niet enkel blush op de wangen, maar ook op het tipje van de neus om die korter te laten lijken. Ideaal voor de leugenaars onder ons!

Marilyn Monroe had natuurlijk meerdere visagisten en Whitney was daar één van.
Tot slot willen we allemaal mooie lange en verleidelijke wimpers zoals Marilyn Monroe herself.

Valse wimpers knippen

Tot slot willen we allemaal mooie lange en verleidelijke wimpers zoals Marilyn Monroe herself. Zij had die zelf van nature ook niet, maar make-up artist Snyder knipte steeds een paar valse wimpers in de helft en kleefde ze enkel op de buitenste hoek. Verleidelijk én budgetvriendelijk!

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK