Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Zo richt je je balkon aangenaam in

Heb jij geen tuin maar slechts een beperkt balkon aan je woonst? Niet getreurd, want wij tonen je hoe je je balkon op-en-top gezellig kan inrichten. Met de mooiste terrasplanten, stijlvolle tuinmeubelen en vuurkorven of –schalen die voor instant sfeer zorgen, creëer jij in een mum van tijd een ontspannende privécocon waar het zalig vertoeven is!

Een mix aan terrasplanten

Uiteraard geniet jij ook graag van warme zomermaanden buiten op je balkon, en hoe beperkt je ruimte ook is, de juiste terrasplanten zorgen al snel voor een aangename, idyllische sfeer. Met stijlvolle beplanting haal jij in geen tijd dat gedroomde stukje natuur in huis. De keuze aan terrasplanten is eindeloos, dus je kan je er creatief mee uitleven. Geen idee welke beplanting het best tot zijn recht komt op jouw balkon? Vraag dan advies aan professionals.

Uiteraard geniet jij ook graag van warme zomermaanden buiten op je balkon, en hoe beperkt je ruimte ook is, de juiste terrasplanten zorgen al snel voor een aangename, idyllische sfeer.
Met stijlvol tuinmeubilair richt jij je balkon moeiteloos gezellig in: zo maak jij van die kleine ruimte een plek waar je zowel tijdens de zomermaanden als de wintermaanden dubbel en dik kan genieten.
Foto: Tuincentrum Botanica

Sfeervolle tuinmeubelen

Ook een klein balkon verdient een sfeervolle zitplaats! Met stijlvol tuinmeubilair richt jij je balkon moeiteloos gezellig in: zo maak jij van die kleine ruimte een plek waar je zowel tijdens de zomermaanden als de wintermaanden dubbel en dik kan genieten. Denk aan karaktervol hout, in combinatie met kussens, eventueel een zitbankje, op een stijlvolle houten plankenvloer. Wat dacht je van de klapstoeltjes hiernaast van Fermob in de kleur van je dromen? Instant sfeer verzekerd!

Karaktervolle vuurkorf

Een klein, kil terras tover je zo om tot een warme, hemelse plek door een stijlvolle vuurkorf of –schaal van Esschert Design te installeren op je balkon. Zo creëer je instant warmte en schep je een magische sfeer op zwoele zomeravonden of zelfs kille winternachten. Niets gezelliger dan samen terugblikken op de dag met een glas wijn en bij een knisperend vuur in open lucht.

Een klein, kil terras tover je zo om tot een warme, hemelse plek door een stijlvolle vuurkorf of –schaal van Esschert Design te installeren op je balkon.
Denk aan kussens met diverse prints, geurkaarsen, kleurrijke lampionnetjes en andere leuke decoratiespullen.

Stijlvolle decoratie

Perfectie zit ‘m in de details! Uiteraard hangt de totale sfeer van de ruimte af van de juiste sfeerschepping, en hier kunnen de juiste decoratieve artikelen voor de perfecte finishing touch zorgen. Denk aan kussens met diverse prints, geurkaarsen, kleurrijke lampionnetjes en andere leuke decoratiespullen.

Hebben wij jou warm gekregen om je balkon sfeervol in te richten met stijlvolle meubelen, een allegaartje aan (kleurrijke) terrasbeplanting, of leuke extra’s zoals vuurschalen of terraswarmers? Spring dan zeker eens binnen bij Tuincentrum Botanica: zij zijn expert in alles wat met beplanting en tuinaankleding te maken heeft.

Tweez® je mening (0 reacties)

Tweezt by

Brusselsesteenweg 379
3020 Veltem-Beisem
T. 016/48 02 60

WEBSITECONTACT

Geef je mening over dit artikel

1

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK