tripjes three peaks yacht race hoogste bungee jump

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Avontuur in de lentemaanden

De bloemetjes en de bijtjes tonen zich van hun mooiste kant tijdens de zonnige lentemaanden. Maar wat valt er nog zoal te beleven in april, mei en juni? Speciaal voor jou hebben we een paar avontuurlijke tripjes op een rijtje gezet die zonder twijfel een ander persoon van je zullen maken! Een heuse trektocht of de zwaartekracht als nooit tevoren voelen… Make your pick!

Speciaal voor jou hebben we een paar avontuurlijke tripjes op een rijtje gezet die zonder twijfel een ander persoon van je zullen maken!

April: klimmen en wandelen

Hoge bomen vangen veel wind, maar gelukkig is april de minst winderige maand in Pemberton (Australië). Grijp dus je kans om er tot 75m hoog in bomen te klimmen en te genieten van een fenomenaal zicht! Of blijf je liever met je voeten op de grond? Dan kan je in Japan een route wandelen van 1500km lang die langs 88 tempels gaat… Trek er wel zo’n twee maanden voor uit als je elke meter wil gelopen hebben.

Hoewel deze pittige reiservaringen wel eens als ‘once in a lifetime experiences’ bestempeld worden, kan je ze uiteraard ook twee keer doen of zelfs meer…

Mei: richting Noord- en Zuid-Amerika

In mei gaan we op stormen jagen in de VS! Dan vindt er het topseizoen plaats voor tornado’s. Durf jij het aan? Als je je hart liever niet zo voelt bonzen in je lijf, kan je het ook wat rustiger houden. Net vóór het toeristische seizoen kan je in Peru de Inca Trail bewandelen, het beroemde pad naar de Machu Picchu. Geniet er van het frisse groen en de prachtige restanten van een vroegere wereldcultuur.

De ’s werelds hoogste bungee jump doe je in Zwitserland.

Juni: verleg je grenzen

De ’s werelds hoogste bungee jump doe je in Zwitserland. Waarom zou je dat in juni willen doen? Wel, het is de perfecte manier om aan de zomer te beginnen! Voel die adrenaline door je lijf gieren! En we blijven deze maand in Europa met de Three Peaks Yacht Race in Groot-Brittannië. In 24 uur drie bergen gezien hebben door te lopen, te fietsen en te zeilen: dat staat je te wachten als je deze uitdaging aangaat.

Hoewel deze pittige reiservaringen wel eens als ‘once in a lifetime experiences’ bestempeld worden, kan je ze uiteraard ook twee keer doen of zelfs meer… Je weet nooit of er iets bij zit dat je super super super graag nog eens zou willen meemaken.

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK