Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Waarom jij appelazijn in huis moet halen

Appelazijn wordt vaak gebruikt in de keuken. Je kan het verwerken in slasausjes voor een frisse smaak, maar het product heeft nog veel meer toepassingen dan dat! Naast dat het goedkoop en natuurlijk is, vertellen wij jou waarom je nu appelazijn in huis moet halen!

Appelazijn helpt ouderdomsvlekjes en littekens van bijvoorbeeld acne te verminderen. Dep met een wattenstaafje pure appelazijn op de ouderdomsvlekjes of littekens voor het slapengaan. De appelazijn vermindert de verkleuring en de zichtbaarheid van de littekens terwijl je slaapt.

 

Appelazijn werkt ook zeer goed als natuurlijke luchtverfrisser. Doe een scheutje appelazijn in een schaaltje en plaats dit bijvoorbeeld in de keuken om onaangename geurtjes te verwijderen.

Appelazijn wordt vaak gebruikt in de keuken.
Als je last hebt van roos, kan je je haar na het wassen spoelen met een oplossing van water en appelazijn.

Als je last hebt van roos, kan je je haar na het wassen spoelen met een oplossing van water en appelazijn. Als je dit een paar keer herhaalt zal het roos aanzienlijk verminderen!

 

Appelazijn helpt ook als je verbrand bent door de zon, het kalmeert namelijk de huid. Neem een lauw bad, waar je een kopje appelazijn aan toevoegt.

 

Je kan het verder ook gebruiken om de jeuk van een muggenbeet te verzachten. Dep met een wattenstaafje een beetje appelazijn op de beet, en je zal direct verschil voelen.

Appelazijn is een krachtig antiseptisch middel, en kan bacteriën elimineren die een zere keel en keelontsteking veroorzaken. Als je last hebt van keelpijn, probeer dan eens te gorgelen met een lepel appelazijn, maar best niet doorslikken!

 

Het kan vlekken verwijderen van tanden. Wrijf je tanden rechtstreeks in met een klein beetje appelazijn en spoel goed na met water om beschadiging van het tandglazuur te voorkomen.

Appelazijn is een krachtig antiseptisch middel, en kan bacteriën elimineren die een zere keel en keelontsteking veroorzaken.
Appelazijn helpt mee je lever en nieren te ontgiften, en zorgt ervoor dat je lichaam weer gehydrateerd raakt.

Appelazijn helpt mee je lever en nieren te ontgiften, en zorgt ervoor dat je lichaam weer gehydrateerd raakt. Drink het ’s morgens voor je ontbijt, aangelengd met water.

 

Gebruik het als schoonmaakmiddel. Voeg een scheut appelazijn toe aan je schoonmaaksop en je maakt je badkamer, toilet, keuken in een mum van tijd kalkvrij en glanzend schoon. Bovendien is het helemaal natuurlijk!

Appelazijn wordt ook vaak ingezet bij vermoeidheid. Het bevat o.a. kalium en bepaalde enzymen die vermoeidheid helpen te verbannen en je terug energie geven.

 

Gebruik het als glansmiddel voor je haar. Naast dat het helpt tegen roos, geeft het je haar ook een enorme glans!

Gebruik het als glansmiddel voor je haar.
Zelf je eigen gezichtstonic maken is ook mogelijk met appelazijn.

Zelf je eigen gezichtstonic maken is ook mogelijk met appelazijn. Dit natuurlijke product reguleert de pH-waarde van de huid. Maak een mengsel bestaande uit de helft water en de helft appelazijn, en breng het ’s morgens of ’s avonds met een watje op de huid aan. Klaar is jouw 100% natuurlijke tonic!

 

Raak eenvoudig van onkruid in de tuin af door een spuitfles te vullen met één deel appelazijn en acht delen water. Als je dit op het onkruid sproeit, verdwijnt het in no time!

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

1

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK