babynamen babynaam babynamen kiezen app babynamen

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Dé app om babynamen te kiezen

Terwijl jouw partner dolenthousiast wordt van een specifieke naam voor jullie toekomstige baby, krijg je er kippenvel van. And not in a good way! Babynamen kiezen is een hele klus en alle hulp komt dan ook als geroepen. Neem je smartphone al maar bij de hand en download de app BabyName!

Een zoektocht naar de perfecte babynaam

In plaats van eindeloos te discussiëren over een babynaam, zoekt de app BabyName het simpelweg voor jullie uit. Hoe gaat dat nu in zijn werk? Wel, ga van start door samen met je partner de app op je smartphone te downloaden, deze is zowel voor Android als iOS beschikbaar. Klaar? Dan is het tijd om individueel te swipen! De app werkt volgens hetzelfde principe als de bekende dating app Tinder, alleen krijg je namen te zien in plaats van al dan niet geslaagde profielfoto’s. Wat moet je dan precies doen? Swipe naar links wanneer de babynaam echt niet jouw ding is, en swipe naar rechts als je meteen verkocht bent. En dat is nog niet alles! De betekenis van elke naam wordt ook steeds vermeld, wat zonder twijfel een belangrijke extra is.

Een zoektocht naar de perfecte babynaam.

It takes two baby!

Eens je uren swipe plezier achter de rug hebt, merk je al snel dat wanneer een naam bij jou en je partner in de smaak valt dit in een match resulteert. Vervolgens krijg je een volledig lijstje te zien met namen waar jullie beiden fan van zijn. Handig en heel wat minder stresserend, toch? Heb je overigens nog geen kinderplannen, maar wil je stiekem ook wel een lijstje babynamen voor later of gewoon voor de fun? Knock yourself out, zouden we zeggen! Let wel op: je moet steeds een “partner” uitnodigen alvorens je een lijstje kan samenstellen, maar je bestie zal ongetwijfeld willen meedoen.

Heb je overigens nog geen kinderplannen, maar wil je stiekem ook wel een lijstje babynamen voor later of gewoon voor de fun?

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK