Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Alleenstaande vaders doen ook hun best

Het is niet gemakkelijk om alleenstaande vader te zijn. Toch kan je gewoon niet anders dan heel erg hard je best te doen en je kinderen te tonen dat je bereid bent om the extra mile te gaan. Kan je niet goed invlechten? Ga een cursus volgen of vraag raad aan je vriendinnen. Vraagt je dochter hoe je benen moet ontharen? Dan doe je het toch gewoon voor ;-) Deze papa’s geven alvast het goede voorbeeld.

 

Verkleedfeestjes

Als jouw dochter zich wil verkleden als prinses Ariel kan jij gewoon niet anders dan mee te gaan als Ursula. Respect voor deze papa!

 
Als jouw dochter zich wil verkleden als prinses Ariel kan jij gewoon niet anders dan mee te gaan als Ursula.
Foto: Dads guide to surviving hair

Jong geleerd is oud gedaan

Papa, hoe moet je nu net je benen ontharen? Wel… Wanneer je dochter vraagt om raad, dan help je haar op elke manier dat je kunt. Nah!

 
Wanneer je dochter vraagt om raad, dan help je haar op elke manier dat je kunt.
Foto: PoopsMcGee

Quality time

Een gezichtsmasker is ook voor een man perfect normaal hoor. Je doet er je prinsesjes een groot plezier mee én jouw huid ziet er weer gezond uit.

 
Een gezichtsmasker is ook voor een man perfect normaal hoor.
Foto: GoodjobBcobb

Voorleesmoment

‘s Avonds is er geen betere manier om wat quality time door te brengen met je kids dan samen een verhaaltje te lezen. Doe er zeker wat gekke stemmetjes en geluidseffecten bij.

 
‘s Avonds is er geen betere manier om wat quality time door te brengen met je kids dan samen een verhaaltje te lezen.
Foto: NolaLion

Prinses vraagt, prinses krijgt

Als jouw prinses (of natuurlijk jouw prins) om 10pm vraagt naar pannenkoeken; wat doe je dan? Dan bak je gewoon pannenkoeken. Punt.

 
Als jouw prinses (of natuurlijk jouw prins) om 10pm vraagt naar pannenkoeken; wat doe je dan? Dan bak je gewoon pannenkoeken.
Foto: Eric J Mata

Het is niet gemakkelijk als single dad

Na een drukke dag met je kinderen, zijn jullie waarschijnlijk doodop. In slaap vallen op de sofa is dan ook geen enkel probleem. Slaapwel.

 
Na een drukke dag met je kinderen, zijn jullie waarschijnlijk doodop.
Foto: Life of dad

Je krijgt er veel voor in de plek

Deze foto zegt misschien niet zoveel, maar als je begrijpt welk verhaal erachter zit, zal je helemaal wegsmelten. De papa die deze foto nam, had een zware dag op zijn werk en kreeg van zijn lieve dochtertje een portie van zijn favoriete M&M’s aangeboden. Aawww…

 
Deze foto zegt misschien niet zoveel, maar als je begrijpt welk verhaal erachter zit, zal je helemaal wegsmelten.
Foto: Deceptishawn

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK