ik verveel me vervelen kinderen die zich vervelen

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Mama, papa, ik verveel me!

Kinderen die zich vervelen? Hoe durven ze! Ze moesten eens weten hoe graag hun ouders zich af en toe zouden willen vervelen en gewoon eventjes niets zouden willen doen! Toch is het een probleem waar veel ouders mee geconfronteerd worden: “Mama, papa, ik verveel me, wat moet ik doeeeeeeeen?” En dan is het natuurlijk het uitgelezen moment om één van onderstaande dingen voor te stellen!

Pretpark

Dit is een uitstekende kans om met je kinderen naar een pretpark te gaan. Ze zullen het gegarandeerd fantastisch vinden!

 

Center parks

Center parks of Sun parks hoeft niet meteen een peperduur vakantieweekend in te houden. Je kan ook gewoon toegang betalen tot het zwembad voor een dag, wat veel minder duur uitkomt en evenveel pret bezorgt.

Kinderen die zich vervelen? Hoe durven ze!

Ardennenwandeling

In onze eigen Ardennen vind je prachtige natuurwandelingen die pittoreske dorpjes doorkruisen in bergachtig gebied. Trek rubberen laarzen aan zodat je kinderen zonder schroom kunnen spetteren in de vele stroompjes en riviertjes.

 

Pasta portret

Laat je kinderen een pasta portret van jou maken door droge pasta’s op een stuk karton te plakken. 

In onze eigen Ardennen vind je prachtige natuurwandelingen die pittoreske dorpjes doorkruisen in bergachtig gebied.

Je kan noedels gebruiken voor het haar, schelpjes voor ogen, strikjes als oorbellen, enz.

 

Vliegeren

Ga naar de speelgoedwinkel en pik er nog eens een ouderwetse vlieger op. Voor de meer technisch savvy ouder kan je ook kleine drones kopen op het internet. Deze kosten wel gemakkelijk 40 euro of meer voor een klein model, dus wees voorzichtig bij het uittesten!

Ga naar de speelgoedwinkel en pik er nog eens een ouderwetse vlieger op.

Knutselen

Knutselwerkjes zijn er voor alle leeftijden. Check even op Pinterest voor een onuitputbare bron van crafts en knutselwerkjes die je kan maken met je dreumesen.

 

Vliegtuigen kijken

Is een vlieger of drone geen optie, dan kan je met je kleintjes ook naar Zaventem, Charleroi of een andere nabijgelegen luchthaven rijden om vliegtuigen te kijken. De grote doorklievers van de hemel spreken bij alle kinderen tot de verbeelding, zeker als ze zelf nog nooit gevlogen hebben.

Knutselwerkjes zijn er voor alle leeftijden.

Tien minuten toneel

Kan je het aan om tien minuten mentaal gemarteld te worden? Vraag je kids dan om een zangshow of toneel van exact tien minuten voor te bereiden. Met een beetje geluk zijn ze een paar uur bezig met de voorbereiding en hoef je zelf maar tien minuten te doorstaan.

 

Grote doos

Dé manier om je kinderen bezig te houden is en blijft toch wel: een hele grote doos. Wie echt helemaal all-out wil gaan kan met verschillende dozen zelfs een kasteel bouwen.

Dé manier om je kinderen bezig te houden is en blijft toch wel: een hele grote doos.

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

1

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK