Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Nieuwe trend: de XL-tegel

Tegenwoordig heerst er een nieuwe trend in het interieurlandschap: de grootformaattegel. Door het invoeren van grootformaattegels creëer jij een ruimtelijk en harmonieus gevoel in je woning, zaak of op je buitenterras. Een tip aan wie binnenkort vloer- of wandbekleding gaat uitkiezen: ga eens voor een XXL-effect!

 
Een tip aan wie binnenkort vloer- of wandbekleding gaat uitkiezen: ga eens voor een XXL-effect!

Reliëf

Om helemaal tot hun recht te komen, hebben de XL-tegels een beetje ruimte nodig. Heb je een grotere ruimte in je woning of zaak? Ga dan voor maximum impact. Tegenwoordig wordt er vaak voor gekozen om de vloerbetegeling af te stemmen op de wandbetegeling of zelfs de vloertegels te laten doorlopen in de wandtegels. Deze structuurtegel zorgt zo voor een harmonieus geheel en draagt bij aan de chique uitstraling van dit architecturaal hoogstandje.

 
Om helemaal tot hun recht te komen, hebben de XL-tegels een beetje ruimte nodig.
Foto: Quadrifoglio

Multi Colors

Het succes van de grootformaattegels ligt in de veelzijdige toepasbaarheid in de meest uiteenlopende ruimtes, de grote variëteit aan afwerkingsmogelijkheden en perfecte imitaties van edele structuren en materialen zoals beton, cement, metaal, natuursteen en zelfs hout. Je hebt ze in verschillende formaten en kleuren. Mix and match! Je kan zelfs met verschillende kleuren naast elkaar werken zoals op onderstaande afbeelding. Wat een origineel palet!

 
Het succes van de grootformaattegels ligt in de veelzijdige toepasbaarheid in de meest uiteenlopende ruimtes, de grote variëteit aan afwerkingsmogelijkheden en perfecte imitaties van edele structuren en materialen zoals beton, cement, metaal, natuurs
Foto: Quadrifoglio

Glanslook

Jumbotegels scheppen nieuwe mogelijkheden voor innovatieve sfeercreaties. Wie de nieuwste interieurtrends volgt, droomt dus groot. Het heeft dan ook een luxueuze uitstraling: badkamers die van vloer tot plafond volledig opgetrokken zijn in XL keramische tegels of een chique lounge in wit marmer. Door de minimale voegen hebben grootformaattegels een weidse impact waardoor een sterk ruimtelijk effect ontstaat. Wie echt een kolossale impact wil, kiest ook nog eens XL-tegels met glanslook. Extra wauw-effect!

 
Jumbotegels scheppen nieuwe mogelijkheden voor innovatieve sfeercreaties.
Foto: Quadrifoglio

Patroon

Met de intrede van de grootformaattegel is werkelijk een nieuw tijdperk aangebroken voor binnenhuisarchitectuur. Door de juiste materialen te combineren kan je een groots effect creëren: glanslook, marmer… Wie helemaal over the top wil gaan, kan zelfs een patroon vormen door zijn of haar favoriete harmonieuze tegels systematisch met elkaar af te wisselen in een origineel en gedurfd patroon.

 
Met de intrede van de grootformaattegel is werkelijk een nieuw tijdperk aangebroken voor binnenhuisarchitectuur.
Foto: Quadrifoglio

Marmerlook

Grootformaattegels zijn ook bijzonder knap als muurplaten voor douches en vloerplaten voor inloopdouches. Je doucheruimte wordt zo optisch vergroot. Als je het design van de vloer laat doorlopen in de wanden zoals op onderstaande afbeelding, dan maak jij van je badkamer een op-en-top chique en harmonieus geheel. Ook levert het een originele look op als je de wandbetegeling uit hetzelfde materiaal laat bestaan als het meubilair. Over een opwindende badkamer gesproken!

 
Grootformaattegels zijn ook bijzonder knap als muurplaten voor douches en vloerplaten voor inloopdouches.
Foto: Quadrifoglio
Ben jij geïnspireerd door bovenstaande ideeën en voel jij wel wat voor grootformaattegels? Ga dan eens langs bij Quadrifoglio. Zij beschikken over een ruime keuze aan prachtige materialen in verschillende formaten en kleuren. Ook voor indrukwekkende mozaïektegels en decortegels kan je bij hen terecht. Hun collecties voelen zich thuis in zowel moderne als tijdloze interieurs en zijn ook geschikt voor renovatieprojecten. If you’re gonna think anyway, think big!

Tweez® je mening (0 reacties)

Tweezt by

Koop nooit tegels... zonder eerst bij Quadrifoglio langs te gaan. Onze verkoopruimte van ca. 2.000 m² is een bezoekje meer dan de moeite waard!

Antwerpsesteenweg 169
3970 Leopoldsburg
T. 011/34 32 44

WEBSITECONTACT

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

1

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK