cadeau cadeaus fijn cadeau grappige cadeaus

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

15 cadeaus die NIEMAND wil krijgen

Of het nu voor een verjaardag, voor Kerst of voor een andere feestelijke gelegenheid moet dienen, met deze 15 cadeaus zal je nooit een prijs voor inspiratie krijgen. Dit zijn het soort geschenken die je een maand later helaas op Ebay vindt.

Sneeuwbol

Hoe leuk dit er ook uitziet in het souvenirwinkeltje of in dat charmante marktkraampje: een sneeuwbol dient alleen om stof te verzamelen. Spaar je vrienden en familie 5 seconden uit per week, en geef niets dat moet afgestoft worden!

 

Dassen

Er bestaat geen klassieker cadeau dan een das. Qua originaliteit scheert dit dus geen hoge toppen. Vooral dassen met kerstthema zijn een echte no-go!

 

Met deze 15 cadeaus zal je nooit een prijs voor inspiratie krijgen.
Dit zijn het soort geschenken die je een maand later helaas op Ebay vindt.

Kleren

Bij uitbreiding kan je beter geen kledingstukken cadeau doen. Sokken met Harry Potter design, onderbroeken met minions, een lelijke gebreide trui,… Het zijn allemaal grappige cadeaus, maar de ontvanger heeft er weinig aan.

 

Een giftcard voor een erg dure winkel

Een giftcard van 20 euro voor een winkel die niets goedkoper aanbiedt dan 200 euro is geen goed idee. 

Met 20 euro koop je nu eenmaal geen Louboutins, en ook geen handtassen van Delvaux. Met jouw 20 euro steek je je vriend of vriendin op die manier 280 euro in de schulden!

Kalender

Het favoriete cadeau van ooms en tantes: de kalender. Meestal eentje van Anne Geddes. Yeey, baby’s. Niet dus.

 

Huisdier

Een puppy, kitten, of ander schattig diertje met grote ogen lijkt heel leuk om cadeau te doen, maar eigenlijk zadel je de ontvanger op met afgeknaagde meubelen, bergen ruivend haar en kilo’s poep!

Een puppy, kitten, of ander schattig diertje met grote ogen lijkt heel leuk om cadeau te doen.
Duur parfum kopen is al net zo riskant als goedkoop parfum kopen.

Mokken met quotes

Geluk moet gedeeld worden. Vriendschap is de adem des levens. Laat je ziel schijnen. Beste baas. We hebben allemaal al één of meerdere mokken met fantastisch diepzinnige quotes in de kast staan. Nóg een quote mok is echt niet nodig.

 

Fondue set

Nog zo’n geweldig nuttig voorwerp dat je maximaal twee keer per jaar uit de kast haalt.

 

Goedkoop parfum

Niets erger om te krijgen dan goedkoop parfum. De geurtjes zijn meestal op z’n zachtst gezegd niet zo spectaculair en blijven maar heel eventjes hangen. Geef dan liever een cadeaubon van een degelijke parfumerie.

 

Duur parfum

Duur parfum kopen is al net zo riskant als goedkoop parfum kopen. Tenzij je zeker weet dat de persoon die het geurtje ontvangt het parfum echt lekker vind, kan je het beter niet doen. Anders blijft het flesje simpelweg 3 jaar ongebruikt in de kast staan voor het in de vuilzak verdwijnt…

Een strijkijzer

Al heeft ze tien keer gezegd dat ze een nieuw strijkijzer nodig heeft, een strijkijzer, stofzuiger, bezem of ander huishoudelijk item gaat je enkel een nachtje op de bank opleveren. Koop dit gewoon een keer apart!

 

Portefeuille

Een portefeuille is een fijn cadeau voor iemand die een portefeuille nodig heeft.

Een portefeuille is een fijn cadeau voor iemand die een portefeuille nodig heeft.
De meeste mensen hebben er echter al één, en doorgaans gaan portefeuilles niet zo gemakkelijk stuk. Geef dan liever wat er normaal ín de portefeuille zit!
Een fotolijstje heeft weinig waarde als cadeau.

Mooi juwelendoosje

Op zich is dit geen slecht cadeau, ware het niet dat er vaak geen juwelen inzitten! Geef liever een goedkopere ring of een leuk kettinkje dan een leeg juwelendoosje.

 

Fotolijstje

Weinig mensen printen tegenwoordig hun foto’s nog af om ze in lijstjes te proppen. Een fotolijstje heeft dan ook weinig waarde als cadeau.

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

1

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK